Bianca Drăgușanu, reacție dură după ce s-a spus că Gabi Bădălău ar flirta cu Iulia Sălăgean: „O găină care se vrea fazan”

 Miniosu Alexandra
.

Bianca Drăgușanu a avut o reacție dură în spațiul public, după ce s-a spus că Gabi Bădălău ar flirta cu Iulia Sălăgean. Blondina nu are tocmai cuvinte de laudă la adresa fostei soții a lui Alex Bodi, numind-o o „găină care se crede fazan'. În plus, fosta soție a lui Victor Slav a susținut că aceasta nu ar merita atenție. Iată mesajul complet al vedetei!

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE APRILIE, GRATIS, AICI!

Bianca Drăgușanu a avut o reacție dură după ce s-a spus că Gabi Bădălău ar flirta cu Iulia Sălăgean. Potrivit speculațiilor apărute în presă în ultima vreme, afaceristul și cea din urmă ar fi avut un schimb de mesaje. În plus, nu ar fi vorba despre unele obișnuite, ci despre unele de dragoste. După aceste zvonuri, fosta soție a lui Victor Slav rupe acum tăcerea!

bianca-dragusanu-6-2bianca-dragusanu-6-2

Recent, spynews.ro a scris că Gabi Bădălău ar juca la două capete, după despărțirea de Bianca Drăgușanu. Mai exact, în timp ce omul de afaceri ar încerca să-i intre din nou în grații vedetei și să se împace cu ea, acesta și-ar încerca norocul cu o altă femeie, destul de cunoscută în showbiz-ul românesc. Sursa menționată mai scrie că femeia misterioasă ar fi Iulia Sălăgean, fosta soție a lui Alex Bodi. Ea și blondina au fost mai întâi prietene, însă, în timp, relația lor s-a degradat.

Citește și: În ce relație au rămas Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău, după despărțire:„Există sentimente care nu se pot șterge cu buretele'

Citește și: Ce spune Bianca Drăgușanu despre o împăcare cu Gabi Bădălău:„El acum regretă despărțirea'

Citește și: Florin Salam se căsătorește cu Roxana Dobre, după opt ani de relație:”Facem cununia civilă și religioasă pe plajă”

Citește și: Gabriel Cotabiță revine pe scenă, dar e supărat că românii nu mai cumpără bilete la spectacole:”Moca este perfect”

Bianca Drăgușanu, reacție dură după ce s-a spus că Gabi Bădălău ar flirta cu Iulia Sălăgean

Aceeași sursă mai scrie că Gabi Bădălău i-ar trimite mesaje de iubire Iuliei Sălăgean. Ba mai mult, omul de afaceri și-ar dori să înceapă cu ea o idilă romantică, după despărțirea de Bianca Drăgușanu.

Iar asta nu e tot! Una dintre discuțiile purtate între Gabi Bădălău și Iulia Sălăgean ar fi fost să petreacă o vacanță împreună, doar ei doi, acolo unde va vrea ea. În plus, „escapada' ar fi suportată financiar de omul de afaceri.

De asemenea, se spune și că mesajul postat de Gabi Bădălău acum câteva zile pe Instagram, prin care anunța despărțirea de Bianca Drăgușanu, nu ar fi pentru internauți, ci pentru Iulia Sălăgean. Astfel, aceasta ar fi aflat că relația dintre afacerist și fosta soție a lui Victor Slav s-a încheiat și că acum e disponibil pentru fosta soție a lui Alex Bodi.

„O găină care se vrea fazan nu merită atenție!'

Aceste zvonuri au ajuns rapid și la urechile Biancăi Drăgușanu. Contactată de jurnaliștii de la WOWbiz.ro, aceasta a avut o reacție acidă la adresa Iuliei Sălăgean.

„Ce valoare au cuvintele unei persoane cu moralitate îndoielnică?! Ne uităm în gura unei femei cu dosar de prostituție? Serios?! Eu nu am muncit o viață întreagă să comentez ce spune o astfel de persoană. Bărbații sunt vânători, dar nu toate femeile sunt gazele! O găină care se vrea fazan nu merită atenție!', a spus Bianca Drăgușanu pentru sursa citată.

Cum a anunțat afaceristul despărțirea de blondină

Gabi Bădălău a anunțat despărțirea de Bianca Drăgușanu printr-un InstaStory. Printre altele, el a menționat și motivul despărțirii. Se pare că, potrivit spuselor lui, el și blondina au decis de comun acord să se separe și să urmeze căi diferite în viață. În ciuda separării, acesta a precizat că rămân amici și că-și vor aminti doar de lucrurile frumoase.

„După o lungă perioadă de timp în care am fost implicat într-o relație… în urma nepotrivirii de caracter, am decis să rămânem amici, să rămânem cu lucrurile frumoase și să ne vedem fiecare de planurile noastre de viitor… separați. Sfârșit’, a scris Gabi Bădălău pe contul lui de Instagram, acum ceva timp.

Sursă foto: Facebook, Instagram, Arhivă VIVA!

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton