Ileana Badiu a pierdut 8 sarcini. Medicii nu i-au mai dat șanse să devină mamă: "Sasha a fost o minune"

 Oana Pantazi
.

Ileana Badiu a dezvăluit recent că a pierdut 8 sarcini până să devină mamă. Sasha, fiul ei, a venit pe lume printr-o minune, dat fiind că medicii nu îi mai dădeau nicio șansă de a aduce un copil pe lume, iar următorul pas devenise adopția.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE APRILIE, GRATIS, AICI!

De-a lungul timpului, Ileana Badiu a pierdut 8 sarcini, iar șansele de a deveni mamă pe cale naturală erau aproape minime. De fapt, medicii specialiști pe care i-a consultat i-au spus că nu va mai putea avea copii. Cu toate acestea, după atâtea eșecuri dureroase, Ileana a avut parte de o adevărată minune. Minune care se numește Sasha și care va împlini, curând, 13 ani.

ileana-badiu-1-1024×503-1ileana-badiu-1-1024×503-1

Ileana Badiu a pierdut 8 sarcini până să devină mamă

Ileana Badiu nu și-a pierdut niciodată speranța de a deveni mamă, cu toate că, de-a lungul anilor, a pierdut nu mai puțin de 8 sarcini. Diagnosticul medicilor a fost nefavorabil și nici specialiștii din Germania pe care i-a consultat nu i-au dat un altfel de verdict. În pofida acestui fapt, minunea s-a petrecut la scurt timp după ce s-a căsătorit cu medicul Cătălin Badiu. Până atunci însă, Ileana a trecut printr-un adevărat calvar și, în final, începuse să ia în calcul posibilitatea adopției.

Citește și: Irinel Columbeanu confirmă căsătoria dintre Monica Gabor și Mr Pink: „La vremea aceea nu era încă soția lui'

Citește și: Marian Drăgulescu, eliminat de la Survivor: „Cel mai bun să câștige!”

Citește și: Volodimir Zelenski și soția sa, Olena, primul interviu după începerea războiului: „Victoria va fi grea, va fi sângeroasă, dar…”

Citește și: Florin Salam se căsătorește cu Roxana Dobre, după opt ani de relație: „Facem cununia civilă și religioasă pe plajă”

„Am pierdut multe sarcini, opt mai exact. (…) Am fost într-un bruiaj hormonal, dar nimic din aceste lucruri nu m-au doborât. (…) Sasha a fost o minune, care s-a întâmplat și s-a întâmplat într-un mod foarte mistic, aș zice. Înainte să mă căsătoresc cu Cătălin, am fost în Germania, la o mare clinică specializată pe infertilitate, unde mi s-a făcut o investigație și mi s-a dat verdictul că este imposibil. (…) Trebuia să mă obișnuiesc cu ideea că nu pot avea un copil și să mă orientez pe ce aș putea să fac, și anume să înfiez’, a dezvăluit Ileana Badiu, într-o emisiune TV.

O poveste de dragoste la distanță

Ileana Badiu și Cătălin s-au cunoscut în urmă 17 ani, pe vremea când erau încă la liceu. Cei doi soți au împreună un băiat, Sasha, de care sunt extrem de mândri. Însă, ca în orice cuplu, au existat și momente dificile. Au avut o relație la distanță mai bine de 11 ani și Ileana recunoaște că le-a fost greu. Totuși, aceștia au reușit să găsească un echilibru și să rămână tot împreună. Mai ales că în viața lor s-a produs o minune – după ce a pierdut 8 sarcini, Ileana Badiu a devenit mamă.

„La noi a funcționat relația la distanță pentru că avem o chimie extraordinară și comunicăm foarte bine! O relație la distanță te ajută să te cunoști mult mai bine. Cumva, dorul acesta provocat de distanță stimulează o relație. (…) Au existat și momente când am vrut să mă despart, dar căsătorindu-mă mi-am dat seama că aveam cum să-l constrâng, cumva, să ne vedem mai des. Mi-am dat seama că fiecare are dreptul la o bună dezvoltare profesională, el fiind medic primar de chirurgie cardiovasculară’, a povestit Ileana Badiu, în platoul emisiunii „Vorbește lumea’.

Paradoxal, distanța le-a sudat căsnicia și i-a legat și mai mult, faptul că nu se văd zi de zi ajutându-i să mențină aprinsă flacăra iubirii.

Am învăţat să construiesc împreună cu soţul meu şi ne bucuram zilnic de rezultate, fie că se aplică la un dulap nou pentru pantofi, lego-ul copilului sau chiar pentru noi înşine. Ne iubim, ne facem surprize, sunt importante micile gesturi chiar şi pragmatice. Primesc flori cel puţin o dată pe lună. Ne respectam profesiile şi înţeleg ce înseamnă să le faci chiar daca asta implică nopţi pe care nu le petrecem împreună’, a mai povestit Ileana Badiu. 

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton