Bianca Drăgușanu, jignită pe Instagram! Cum a răspuns Alex Bodi când iubita lui a fost numită "mamă denaturată"

 Dumba Gabriela
.

Bianca Drăgușanu nu face o impresie extraordinară celor care o urmăresc pe rețelele de socializare, dat fiind faptul că mereu este plecată prin vacanțe. Prin urmare, nu puține sunt comentariile în care este acuzată că își neglijează fetița, însă nici Alex Bodi nu stă cu mâinile în sân și își apără fosta actuală iubită.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IULIE, GRATIS, AICI!

După vacanța petrecută la mare, împreună cu copiii lor, Bianca Drăgușanu și Alex Bodi au plecat într-o escapadă romantică pe Coasta de Azur. Acesta pare a fi și mărul discordiei, care a generat un val de critici pe pagina de Instagram a Biancăi.

„Micuța Sofia ce face? Poate răspunde mama cea denaturată! Bunica nu va fi niciodată mamă!', a scris unul dintre fanii săi.

Alex Bodi a intervenit imediat.

„Eu zic să te potolești…că acum nu ai dreptate. Dacă părinții nu mai sunt împreună, ce? Te-ai găsit tu să arăți cu degetul? Ai familia ta, ai copii? Bucură-te de ei și educă-i cum crezi tu mai bine, dar sper că fără răutatea asta și negativism. Zi frumoasa fără scântei. 🙌', a scris Alex Bodi.

Bianca-Dragusanu-6-2Bianca-Dragusanu-6-2

După divorț urmează nunta

Bianca Drăgușanu și Alex Bodi urmează să ajungă din nou în fața ofițerului Stării Civile, după ce în martie anul acesta au divorțat.

Am avut 2 soţi, două divorţuri, urmează a treia căsătorie. Din prima căsătorie a rezultat soţia, de a doua nu am ce să vorbesc, este irelevantă. În viaţa mea se petrec atât de multe lucruri frumoase… Tot ce se întâmplă acum, se întâmplă cu un scop', a spus Bianca Drăgușanu la 'Vorbește lumea', luna trecută.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton