George Burcea, surpriza de la Ferma: „Am săpat, am muls vacile și oile, am dat cu var și cu vopsea, am călcat rufele și am cusut”

 Lupescu Anca
.

George Burcea va participa la noul sezon din showul Ferma. În curând, începe noul sezon „Ferma, la PRO TV. 16 concurenți au acceptat una dintre cele mai dificile experiențe prin care o persoană poate trece. Cezar Ouatu va concura în acest sezon alături de Anna Lesko, Alina Pușcău și Octavian Ciovică.

Bogdan Stoica participă la Ferma. Luptătorul de kickbox se va comporta în emisiune ca în ring: „Voi fi relaxat și mă voi adapta după situație!”

Care sunt cele mai importante lucruri pe care le-ai învățat în copilărie? Ce amintiri îți revin, cu drag, în memorie?

George Burcea: Unul dintre cele mai importante lucruri pe care le-am învățat în copilărie, pe lângă respectul față de propria persoană și mai ales față de cei din jur, a fost că fără carte și fără muncă nu o să pot face nimic în viață. Acest lucru m-a împins să-mi doresc să fac mai mult decât scria în istoricul familiei mele.

Visam foarte mult și îmi imaginam în fiecare seară că într-o zi o să plec de la țară și voi ajunge să fac exact ceea ce actorii unui serial la modă atunci, făceau. Deși atunci eram copil și aș fi dorit să stau mai mult la joacă, nu la munca din jurul casei sau cea a câmpului, pe parcurs am realizat că tot ceea ce m-au pus bunicii să fac (săpat, cosit, muls/ păscut vacile și oile, prășit, datul cu var și vopsea, călcat rufele, cusut sau ajutatul bunicii la gătit), a fost în favoarea adultului de astăzi, motiv pentru care le mulțumesc și îi iubesc.

Câți bani a primit George Burcea să apară în noul sezon Ferma. Bucuria lui i-a stricat planurile Andreei Bălan: „Este imposibil de contactat!”

Dacă ai face cunoștință cu tine, care ar fi prima ta impresie?

George Burcea: Prima impresie despre George ar fi că ori e praf în interiorul sufletului, ori este un Supererou. Iar după câteva discuții, mi-aș da seama că este un Supererou.

Cum a apărut dorința de a face trecerea de la marină la actorie? E vreun actor/film care te-a influențat în cariera ta? 

George Burcea: Dorința de a face trecerea de la marină la actorie a venit atât pe fondul visului de mic (vis care între timp era tras puțin pe dreapta), cât și, mai ales, datorită unui spectacol pe care l-am vazut în 2011. Eram cu iubita mea de atunci, iar la final m-am ridicat, am aplaudat, am început să plâng și i-am spus:,, Gata, știu ce-mi doresc să fac în viață.' În 2012 am fost admis la UNATC, la clasa domnului profesor Doru Ana, iar licența am dat-o cu domnul profesor Mircea Rusu. 

Cine este Paul Diaconescu de la Ferma. Drama neștiută a concurentului: 'Am fost operat 3 ore pentru a mi se extirpa o tumoră'

Eu aș spune mai degraba parcursul meu în actorie de câțiva ani încoace, nu cariera. Dacă eu am carieră, domnului Beligan ce-i spunem că are…? Pentru carieră este nevoie de foarte multă muncă… 

Actorul care mă inspiră de fiecare dată când îl văd într-un interviu sau film, este Morgan Freeman. Îl iubesc. Mult.

George Burcea este unul dintre concurenții emisiunii Ferma ce se va difuza în curând, la PRO TV.

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton