Bebelușul regal e pe drum. Meghan Markle a intrat în travaliu!

 Oana Pantazi
.

Cel mai așteptat bebeluș regal din toate timpurile este pe drum! Mama lui, Meghan Markle, a intrat în travaliu, conform informațiilor primite de la Palatul Buckingham.

Ducesa de Sussex, Meghan Markle, a intrat în sfârșit în travaliu, iar vestea a fost confirmată chiar prin intermediul unui ocmunicat transmis de Palatul Buckingham. Vestea a venit într-un moment în care deja majoritatea populației credea că soția Prințului Harry a născut deja, dat fiind că a depășit cu mult perioada sarcinii. Astăzi, cel mai târziu mâine, cel de-al optulea strănepot al Reginei Elisabeta a II-a va veni pe lume, bebelușul Sussex, cum a fost poreclit, fiind primul copil al lui Meghan Markle și al Prințului Harry… Și cel mai așteptat membru al familiei regale britanice.

Meghan Markle a fost dusă la spital azi-dimineață

Meghan Markle a fost dusă la spital în această dimineață, după ce a depășit termenul cu o săptămână, iar în acest moment, soțul ei, Prințul Harry, îi este alături, după cum a anunțat Palatul Buckingham. Bebelușul ducilor de Sussex va fi al șaptelea moștenitor la tron în linie directă, după tatăl său, Prințul Harry, și după verii săi, Prințul George, Prințesa charlotte și Prințul Louis. În acest moment, Doria Ragland, mama lui Meghan Markle, se află la Frogmore Cottage, pe domeniul Castelului Windsor, unde a venit acum mai bine de o săptămână, pentru a-i fi alături fiicei sale.

Foto: Hepta

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton