(P) Ce bijuterii sa porti in functie de eveniment?

 Sava Elisabeta
.

Fie ca vorbim de cercei argint, inele argint sau bratari argint, purtarea bijuteriilor te vor face sa te simti mai bine in pielea ta si te vor ajuta sa ai mai multa incredere in tine. Pentru ca au aceste beneficii este de inteles ca doriti sa le purtati in permanenta. Desigur, nu exista nimic neinregula cu acest impuls, insa este important sa ne amintim ca anumite bijuterii sunt mai potrivite doar pentru anumite ocazii.

Exista multe bijuterii care sunt extrem de versatile si se potrivesc cu o varietate de situatii, dar si piese care au fost facute pentru situatii sociale specifice. Bijuteriile nu vin cu un manual de instructiuni pentru cand si unde ar trebui purtate, de aceea daca ai nevoie de putina indrumare in ceea ce priveste potrivirea bijuteriilor cu diversele evenimente la care participi, iata aiaci un scurt ghid.

Bijuterii de zi cu zi. Desigur, bijuteriile pe care le porti in fiecare zi si numarul acestora depinde de stilul pe care il ai. Daca esti o fashionista convinsa cu siguranta in fiecare zi te vei accesoriza cu bijuterii diferite care sa se asorteze fiecarei tinute in parte, in schimb daca ai o abordare mai simpla vei prefera bijuteriile discrete pe care nu esti nevoita sa le schimbi la fiecare tinuta.

Indiferent de caz asigura-te ca ai in colectie bijuterii statement precum cerceii mici cu surub, inele subtiri sau cu o piatra, un lant la baza gatului si o bratara simpla subtire. Acest tip de bijuterii se potrivesc la orice tip de tinuta, indiferent de momentul zilei.

Bijuterii pentru ocazii speciale. Petrecerile si evenimentele sunt locul perfect pentru a-ti etala cele mai opulente bijuterii. Cerceii supradimensionati sau lungi, colierele masive sau cele cu pietre, inelele mari si impunatoare, bratarile stralucitoare sunt cele mai potrivite pentru aceste ocazii.

Nu este deloc greu sa urmezi aceste reguli, totul tine de cum sa echilibrezi balanta accesoriilor in functie de momentul zilei si locul in care te afli.

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton