Beatrice Rancea şi soţul, vacanţă romantică în Italia. Coregrafa a avut parte de momente neaşteptate

 Dumba Gabriela
.

Beatrice Rancea, unul dintre cei patru jurați ai emisiunii „Îmi place dansul”, care va avea premieră în această toamna, la Kanal D, a avut parte de o adevărată luna de miere, alături de soțul sau, actorul Doru Rancea cu care este căsătorită de 18 ani. Cei doi artiști au „luat la pas” însorită Italie și nu mică le-a fost mirarea când, în locurile unde ajungeau, aveau parte de surprize muzicale inedite.

Beatrice Rancea a fost în vacanţă în Italia cu soţulBeatrice Rancea a fost în vacanţă în Italia cu soţul

„Am petrecut 15 zile minunate în Italia. A fost cel mai lung concediu al nostru, nu am avut o asemenea perioada de relaxare nici în luna noastră de miere, care a durat de fapt doar 3 zile. La Roma am reușit să vedem Traviata, într-o montare modernă într-un spațiu minunat, neconvențional, Terme di Caracalla, un loc deosebit că energie a locului. Am plecat la Verona și în seară în care am ajuns era aniversare Placido Domingo- 50 de ani de carieră.
Nu mai existau bilete, dar am avut noroc să ne întâlnim cu un tenor important al Italiei, Fabio Armoliato, care ne-a făcut rost de bilete. În seară următoare, la Teatro Româno, am văzut un spectacol de teatru și dans extraordinar”
,
povestește cu entuziasm Beatrice Rancea.

Beatrice Rancea spune că este o mare bucurie întâlnirea cu oameni simpli, care o recunosc pe stradă, cu atât mai mult cu cât domeniul artistic în care profesează nu este unul accesibil marelui public. Și în Italia, jurata emisiunii „Îmi place dansul” a fost oprită pe stradă de românii pe care, prin dans sau prin regiile sale, i-a făcut fericiți de-a lungul carierei sale impresionante.

„La Roma, Verona, Florența, peste tot au fost persoane care m-au oprit pe stradă să mă întrebe dacă eu sunt Beatrice Rancea. Mă impresionează, am sentimentul că am făcut lucruri pentru care oamenii se gândesc la mine. Artiștii de opera sau balerinii nu sunt ușor recunoscuți pe stradă, pentru că în spectacole poartă mult machiaj, peruci, gene false, distanță scenei față de public este mai mare. Nu avem șansă să fim văzuți în emisiuni, în seriale, în reclame”, subliniază artista care, zilele acestea se relaxează la Balcic, pentru a-și încarcă bateriile pentru cel mai spectaculos show televizat de dans, „Îmi place dansul”, ce va fi difuzat din toamna, la Kanal D.

  

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton