„Baywatch”: Primele imagini cu Kelly Rohrbach în locul Pamelei Anderson

 Florentina Liutic
.

„Baywatch', serialul cult al anilor 90, va avea o adaptare pentru marile ecrane, iar în locul sex-simbolului Pamela Anderson, cea care o interpreta pe C.J. Parker, va putea fi văzută Kelly Rohrbach, top modelul care a fost timp de câteva luni iubita lui Leonardo DiCaprio.

 

Producţia a cărei acţiune se petrece pe plajele Californiei îi mai are în distribuţie pe Zac Efron şi Dwayne Johnson, însă vedeta incontestabilă va fi Kelly care va purta celebrul costum de baie roşu cu care Pamela făcea senzaţie în urmă cu mulţi ani.

 

La 25 de ani, Kelly Rohrbach, devenită cunoscută pentru apariţiile în „Sport Illustrated' şi colaborarea cu Victorias Secret îşi vede visul de a deveni actriţă pe cale să se împlinească.

 

Dwayne Johnson a dezvăluit câteva imagini de la filmări, postând mai multe clipuri amuzante în care apare alături de superba Kelly care afişează o talie de vis.

 

Foto: Instagram

 

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton