(P) Koukounaries, o plajă de poveste

 Florentina Liutic
.

La nici 30 de minute distanță de capitala cosmopolită Skiathos Town se află cea mai faimoasă plajă a celei mai vestice insule din Sporades, și una dinte cele mai frumoase din Grecia. Koukounaries este recunoscută în special pentru nisipul său argintiu, dar mai ales pentru pădurea parfumată de pini care flanchează înteaga linie de coastă.

 

viva.Skiathos1

 

Koukounaries se află în topul celor mai bune plaje europene

Dantelată, foarte bine îngrijită și dotată cu numeroase facilități, Koukounaries este cea mai aglomerată zonă din Skiathos, indiferent în ce perioadă alegi să vii aici. Fâșia de nisip alb are sclipiri aurii în plin sezon estival, poate și de aceea i se mai spune Golden Sand .

Plaja măsoară aproximativ 1 km lungime, suficienți pentru a-i găzdui pe turiștii dornici de relaxare pe nisipul fin, sau pe cei care vor să se aventureze în explorarea necunoscutului tărâm subacvatic. Pentru că este foarte bine organizată, vei putea practica aici orice tip de sport te pasioneaz, fie că ești un spirit aventurier sau iubești să înoți în ape calde nestingherit.

 

O așezare plină de farmec

Datorită faptului că a devenit în timp atât de faimoasă, așezarea dezvoltată in jurul plajei poartă același nume, modernizându-se odată cu anii. Vei găsi în satul Koukounaries mai mult de 30 de restaurante și localuri unde poți mânca sau petrece serile răcăroase, dar și hoteluri cochete unde te poți caza.

Dacă îți plac drumețiile poți explora bătrâna pădure de pini care protejează incredibila plajă sclădată de ape azurii. Zona reprezintă un ecosistem natural pentru zeci de specii de plante și animale protejate prin lege, așa că nu ai voie să le deranjezi sub nicio formă.

 

de Mădălina Isar

 

Sejur Skiathos http://europatravel.ro/sejururi/pachet/sejur-autocar-skiathos-grecia/vila-dimitris/56/5071

Vila Dimitris – de la 89 euro + 329 lei, 6 nopti de cazare fara masa, transport cu autocar, transferuri, insotitor de grup si asistenta turistica in statiune. Detalii pe www.europatravel.ro , call center 021-9407.

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton