Bătăile sunt la ordinea zilei în familia Pastramă! Cum se scuză Brigitte după ce i-a învinețit ochiul soțului ei

 Dumba Gabriela
.

Brigitte și Florin Pastramă au avut din prima zi o relație cu năbădăi, din care nu lipsesc nici … corecțiile fizice, dincolo de cuvintele dure pe care și le aruncă unul altuia la nervi. Recent, a avut loc un alt episod violent în casa Pastramă, din care Florin s-a ales cu ochiul vânăt.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE OCTOMBRIE, GRATIS, AICI!

Una, două, Brigitte și Florin Pastramă își aplică – din dragoste, bineînțeles – câte o palmă, un tras de păr sau un telefon în ochi. Se pare că în casa lor domnește principiul „bărbatul care nu te bate nu te iubește”, dar nici femeia care nu ți-a aruncat cel puțin o dată-n viață un telefon în ochi nu simte nimic nobil pentru tine.

Acestea fiind spuse, dragostea este la ea acasă în cuplul Brigitte – Florin Pastramă pentru că gesturile lor de iubire sunt tot mai dese. După ce nu demult el a tăvălit-o pe jos în parcarea unui supermarket și a tras-o de păr în văzul tuturor, în urletele ei disperate, Brigitte și-a luat revanșa.

Astfel, într-o clipă de neatenție, Brigitte l-a lovit puternic pe Florin, care a rămas și cu un semn în urma gestului făcut de soția sa. Bruneta a recunoscut că în timp ce vorbea la telefon cu soacra sa și era criticată pentru faptul că nu îi gătește suficient soțului ei, aceasta a aruncat telefonul către Florin și l-a nimerit în dreptul ochiului. Se pare că Florin Pastramă a rămas și cu un semn, în urma loviturii pe care i-a dat-o soția lui, din greșeală.

Brigitte Pastramă numește acest episod un „accident'. „Dacă l-ar vedea cineva pe Florin nemachiat, ar spune că eu chiar l-am bătut, așa cum mai glumește el, dar nu s-a întâmplat asta! A fost un simplu accident', a spus Brigitte Pastramă, potrivit Spynews.ro. După întregul incident, Brigitte a mărturisit că-i pare rău pentru episodul în care și-a lovit soțul, într-un moment de neatenție.

de-la-bal-la-spital-brigitte-si-pastrama-direct-la-medic-dupa-nunta-ce-s-a-intamplat-28849de-la-bal-la-spital-brigitte-si-pastrama-direct-la-medic-dupa-nunta-ce-s-a-intamplat-28849

Țipete și pumni în pereți

Nu demult, vecinii cuplului Pastramă au fost din nou îngroziți de ceea ce se aude din casa acestora. Brigitte s-a enervat peste măsură, după ce s-a văzut „prizonieră' în propria casă. Din fericire, până la urmă, lucrurile s-au rezolvat… cu scandal!

Florin a încuiat-o pe soția ei într-una dintre camere pentru ca animalul lor de companie să nu mai intre în locuință fără permisiunea stăpânilor. Colerică din fire, Brigitte s-a aprins imediat când a văzut că nu poate ieși, începând să urle și să lovească cu pumnii în ușă până când soțul a deschis ușa.

'Eu sunt țigan. La noi, femeia e femeie”

În alt moment, el a luat-o de ceafă, smucind-o puternic și a trimis-o într-un colț al camerei. În încercarea de a-și potoli partenerul și de a aplana conflictul, Brigitte s-a pus la podea, însă inițiativa nu a fost suficientă. Florin ar fi continuat cu gesturi violente și să o bruscheze pe Brigitte.

Bărbatul nu a reușit să se controleze nici măcar când și-a făcut apariția o apropiată a celor doi. Scandalul a continuat, chiar sub ochii ei: și-a certat în continuare soția și a bruscat-o. Iar episoade de genul asta pot fi des văzute în reality-show-ul lor.

Florin nu a regretat niciodată gesturile violente la adresa soției sale și a concluzionat totul prin: „Eu sunt țigan. La noi, femeia e femeie” .

Citeste si:

Brigitte a pus piciorul în prag! Condiția pe care i-a pus-o lui Florin Pastramă, după apariția imaginilor când este bătută: „I-a spus clar că, dacă se mai repetă astfel de scene…”

Fiul lui Brigitte, reacție incredibilă după ce vedeta a fost bătută de Florin Pastramă: „De obicei, ea îl bate pe el”

Ce face Raluca Pascu, imediat după anunțul divorțului: a fost fotografiată în timp ce se mută. Fosta soție a lui Pepe e consolată de prieteni

Bianca Drăgușanu și-a scos certificatul de la IML, la o lună după bătaia încasată de la Alex Bodi! Ce au constatat legiștii

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton