Fanii îi vor din nou împreună! Oana Zăvoranu încă e supărată pe Pepe: "A instigat pe toată lumea ca să mă linșeze mediatic"

 Oana Pantazi
.

La scurt timp după anunțul divorțului de Raluca, Oana zăvoranu a început să fie asaltată de fani, care o vor din nou împreună cu Pepe. Reacția primei sale soții a fost însă tranșantă!

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE OCTOMBRIE, GRATIS, AICI!

Nici nu a anunțat bine Pepe că el și Raluca vor porni pe drumuri separate, că în online a început o adevărată furtună… În timp ce pe paginile de socializare ale artistului și ale soției sale e liniște, Oana Zăvoranu, prima lui soție, este asalatată de fani, care o vor din nou împreună cu Pepe.

După ce, în stilul caracteristic, Oana Zăvoranu a comentat despre divorțul dintre Pepe și Raluca pe pagina ei de socializare, punând la îndoială despărțirea dintre cei doi, admiratorii brunetei au avut o reacție neașteptată. Deși Oana a răspuns fără drept de apel – 'Imposibil, e ceva încheiat pentru totdeauna' -, fanii ei au continuat să insiste, sugerându-i împăcarea cu Pepe, în pofida faptului că actrița este căsătorită cu Alex Ashraf și par fericiți împreună.

„Niciodată nu te-a uitat”

La vremea respectivă, divorțul dintre Pepe și Oana Zăvoranu au fost unul dintre cele mai iubite cupluri din showbiz, iar anunțul separării lor a căzut ca un fulger, dovadă că fanii îi vor și acum împreună și i-au umplut brunetei pagina de Instagram cu comentarii.

'Eu cred că Pepe n-a încetat niciodată să te iubească! Nu te-a uitat o clipă, apăreai peste tot în viața lui. Poți face 10 copii doar de dragul de a fi „în rând cu lumea” cum credea el, dar niciodată nu te-a uitat. O spune cu atâta usurință, a băgat divorț, asta e. Cand iubești nu te împaci așa ușor cu ideea. El n-a fost niciodată în acel film. A încercat doar din ambiție, să-ți arate că el își face familie', i-a scris Oanei o admiratoare.

Raluca-si-Pepe5-3Raluca-si-Pepe5-3

Oana Zăvoranu i-a dat tinerei o replică tranșantă, tăindu-i elanul, sugerându-i că povestea dintre ea și Pepe este un capitol încheiat pentru totdeauna.

'Deși ultima parte a comentariului tău îmi jignește cumva actualul mariaj, știu că nu e cu intenție… ești un om inteligent și dacă ar fi existat mai mulți ca tine, nu mai eram eu linșată mediatic de cel ce azi joacă' un rol prost și face pe victima… nu mai spera în van, ce e în spate nu mai poate fi niciodată în față (…) Te pup și crede-mă că sunt bine cum sunt acum și îmi doresc ca lumea să nu mai viseze la ceva ÎNCHEIAT PENTRU TOTDEAUNA', a răspuns Oana Zăvoranu.

„Tu fără Pepe nu vei fi fericită”

'Da… părerea mea este următoarea… chiar dacă deranjează…. tu fără Pepe nu vei fi fericită … mă refer la chimia care a fost între tine și el, Pepe fără tine nu va fi fericit… voi doi sunteți suflete pereche… se vedea asta chiar de pe „lună” nu am nevoie să-mi dai dreptate eu v-am urmărit de la început….ce-ai trăit alături de el a fost adevărată dragoste….în rest cancan', i-a scris o altă admiratoare Oanei Zăvoranu.

Comentariul a deranjat-o pe Oana Zăvoranu, care nu a întârziat să-i rasăundă celei care o vedea fericită doar alături de fostul ei soț.

'Dar când eram SINGURĂ și a instigat pe toată lumea ca să mă linșeze mediatic, TU LA CE TE UITAI , EȘTI AMNEZICĂ SAU PUR ȘI SIMPLU TUPEISTĂ?', i-a replicat Oana.

Citește și: Alina Pușcău, drumul din cartierul Sălăjan la Hollywood. Ce spune despre familie și viața sentimentală: „Ține de destin” / EXCLUSIV

Citește și: Donald Trump a avut trei soții și o lungă listă de amante! Președintele SUA s-a lăudat că a profitat de faimă pentru a face sex

Citește și: Elvira Deatcu are coronavirus. Actrița din VLAD a anunțat că toată familia a contractat virusul: 'Șocul a fost destul de mare'

Citește și: Alexandra Velniciuc iubește de aproape 20 de ani același bărbat! Cine i-a pus actriței inima pe jar: „Nu suntem căsătoriți, dar…”

Citește și: Cum arată Melanie Griffith în costum de baie, la 63 de ani. Urmează o dietă care îi poartă numele: iată meniul zilnic

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton