Bat clopotele de nunta pentru Eva Longoria

 Revista VIVA
.

Bat clopotele de nunta pentru Eva Longoria

Bat clopotele de nunta pentru Eva Longoria

Una dintre „Desperate Housewives”, Eva Longoria este pregatita… sa se marite. „Pregatirile de nunta merg cum nu se poate mai bine, totul este minunat” a declarat frumoasa actrita prezenta la Barcelona, la „Laureus World Sports Awards”. „Avem o multime de lucruri planificate”.

Eva (32 de ani) se va casatori cu baschetbalistul Tony Parker (24 de ani), pe 7 iulie. Cei doi indragostiti nu puteau alege decat un loc plin de romantism pentru oficierea acestui moment, iar Parisul este din acest punct de vedere, prima optiune. Asa se pare ca au gandit si ei.

Actrita a venit sigura la Gala Oscarurilor din sport, intrucat Tony, jucator la „San Antonio Spurs” avea meci in seara respectiva. A fost imbrcata intr-o rochie de gala creata de Carmen Marc Valvo, intr-o combinatie de rosu si roz.

In ciuda vremii neprielnice din capitala Cataloniei, Longoria a spus ca s-a simtit excelent. Nu a avut niciun fel de probleme intrucat cunoaste la perfectie limba spaniola datorita originilor sale mexicane.

Ce face o femeie singura intr-un oras cand ploua? Eva a ales sa-si petreaca timpul la cumparaturi. Se pare ca ploaia nu a deranjat-o deloc. Din contra, actrita a marturisit ca ii place ploaia. A adaugat ca Barcelona se transforma intr-un oras extrem de sexy atunci cand ploua.

Kyle MacLachlan, partenerul sau din „Desperate Housewives” a fost, deasemenea, prezent la Barcelona pentru a inmana un premiu. Un pasionat jucator de golf, Kyle s-a simtit ca acasa printre sportivii prezenti la Gala. „Am jucat golf la Londra inainte sa vin aici”, a dezvaluit actorul. Din pacate ploaia care a cazut peste Barcelona l-a impedicat sa-si dovedeasca maiestria in golf si aici.

De Florentina Liutic; Foto: www.celebscentral.com.

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton