Câți bani câștigă Mihai Trăistariu la concertele de Revelion: „Onorariul meu a rămas același. Voi cânta la...”

 Ifrim Georgiana
.

Câți bani câștigă Mihai Trăistariu de pe urma concertelor de Revelion. În noaptea dintre ani, artistul va susține mai multe spectacole în Bulgaria, la trei resorturi. Acesta a dezvăluit suma pe care o va încasa pentru prestațiile muzicale, mărturisind că onorariul său a rămas același din 2006, an în care participat la Eurovision.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE NOIEMBRIE, GRATIS, AICI!

Mihai Trăistariu este unul dintre cei mai cunoscuți artiști de la noi din țară. În anul 2006, acesta a reprezentat România la Eurovision și s-a poziționat pe locul patru, reușind să obțină 172 de puncte la votul final. Piesa „Tornero', compusă de compozitorul Eduard Cârcotă, a fost difuzată în peste 30 de țări din Europa. Într-un interviu recent, cântărețul a vorbit despre tariful pe care îl percepe la concertele sale, mărturisind că onorariul a fost stabilit după participarea la Eurovision. Totodată, în noaptea de Revelion, acesta a fost invitat să cânte în Bulgaria.

t9t9

Citește și: Cum l-au marcat pe Mihai Trăistariu probele de la Sunt celebru, scoate-mă de aici:„Am intrat în depresie și am slăbit șase kilograme'

Citește și: Ce investiție vrea să facă Mihai Trăistariu, după succesul pe care l-a avut cu apartamentele de pe litoral:„Îmi place turismul, am câștigat bani frumoși'

Citește și: Cristina Pucean, după ce s-a spus că s-a filmat indecent pe Telegram:'Atât de judecată pentru ceva ce…'

Citește și: Alina Pușcaș a ajuns pe mâinile medicilor, cu perfuzii în mână:'De la bal la spital'

Câți bani câștigă Mihai Trăistariu de pe urma concertelor de Revelion

În noaptea dintre ani, artistul a fost invitat să cânte în Bulgaria, ca urmare a unor colaborări pe care le-a avut cu patronii unor resorturi în această vară. Pentru trei reprezentații, Mihai Trăistariu va încasa suma de 6000 de euro.

„Am avut noroc cu bulgarii ăștia, m-am legat de două veri încoace de ei, am cântat vara, în aer liber, sunt mulți turiști români acolo, au încins hora, așa că repertoriul meu merge bine. S-au lipit de sufletul meu, iar de Revelion voi cânta la trei resorturi din Bulgaria, pentru 2.000 de euro la fiecare concert, plus TVA. Sunt și bulgari, și turiști austrieci, dar trei sferturi sunt români. Mai bag și o piesă în franceză, în engleză, în machedonească, dar și în italiană, un 'Tornero', ca să mai alternez, dar, din 45 de minute, 40 de minute cânt în limba română', a declarat Mihai Trăistariu, potrivit impact.ro.

„Onorariul meu a rămas același'

În mod obișnuit, Mihai Trăistariu percepe suma de 1500 de euro pentru 45 de minute de concert. De-a lungul anilor, onorariul său nu a suferit modificări, însă mai poate scădea din preț pentru evenimentele care au loc în Constanța, orașul în care locuiește.

„Onorariul meu a rămas același, după Eurovision, mi-am fixat prețul la 1.500 de euro, pentru un recital de 45 de minute. E prețul meu, dar mă mai înțeleg cu omul. Dacă spectacolul este la Constanța, orașul în care locuiesc, mai las din preț, pentru că nu mă deplasez, dar, dacă merg la Timișoara, țin morțiș să iau 1.500 de euro, plus TVA, pentru că avem factură.

Cum e și firesc, însă, de Revelion, mai creștem prețul. Organizatorii trebuie să înțeleagă faptul că noi, artiștii, ne stricăm noaptea de Revelion, că nu petrecem. Dacă tot ne sacrificăm Sărbătorile, măcar să reușim să luăm mai mult. Ori stai în familie, ori mergi și cânți pe bani ca lumea!', a mai spus acesta, potrivit sursei citate.

Mihai Trăistariu nu primește bani pentru dedicații

Artistul a mărturisit că nu ia bani pentru declarații, fiind de părere că acest gest se practică în cazul altor genuri muzicale.

„La 2-3 ani, și la mine mai vine omul în spate și vrea o dedicație. La un chef, mi-a cerut cineva o manea, dar n-am știut, așa că am refuzat banii de dedicații. Cei mai căutați la petreceri sunt însă soliștii de muzică populară și maneliștii, așa a fost de când sunt hăul și pământul, ei primesc cel mai des. De fapt, maneliștii sunt pe primul loc, apoi, cei de muzică populară', a încheiat artistul.

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton