Băiețelul de doi ani al Elenei Ionescu resimte din plin lipsa tatălui: "Răzvănel spune «tati» atunci când vede orice bărbat!"

 Dumba Gabriela
.

Elena Ionescu a divorțat de tatăl copilului ei la scurt timp după ce a născut, astfel că micuțul Răzvan, care are doi ani acum, resimte din plin lipsa figurii paterne. Fosta solistă de la Mandinga susține că băiețelul aleargă după tații altor copii din parc și îi strigă „tati”.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE AUGUST, GRATIS, AICI!

În cadrul emisiunii 'Mămici de pitici, cu lipici' de la Antena Stars, Elena Ionescu a vorbit despre momentele în care și-ar dori să facă mai mult pentru fiul ei, doar că situația nu depinde de ea. Fosta concurentă de la Survivor România mărturisește că micuțul Răzvan nu prea spune 'mama', însă mereu strigă 'tata', mai ales atunci când se află în public și vede alți copii cu tații lor de mână.

'Răzvănelul spune 'tati' atunci când vede orice bărbat, deși nu cred că știe să asocieze cuvântul 'tati' cu un bărbat. Face acest lucru pentru că el avea un an când ne-am despărțit și nu știe ce înseamnă o familie', a mărturisit Elena Ionescu la Antena Stars.

Deși băiețelul este foarte mic, Elena i-a explicat pe înțelesul lui de ce din familia lor lipsește tatăl și nu i-a vorbit niciodată urât despre fostul ei soț.

'Răzvan a înțeles că mami și tati sunt separați și că fiecare are viața lui, iar el trebuie să ne respecte pe amândoi', a mai spus artista.

La rândul său, Răzvan Stanciu susține că își vede fiul o dată pe săptămână și nu este adevărat că l-a abandonat.

Elena-Ionescu-divorteaza1.7Elena-Ionescu-divorteaza1.7

De ce a divorțat la un an de la nuntă

În urmă cu un an, Elena Ionescu divorța de modelul Răzvan Stanciu, la doar un an de la nunta lor. Motivul nu este unul clar, însă artista a lăsat să se înțeleagă faptul că soțul ei ar fi fost infidel. La rândul său, tânărul neagă acest lucru și spune că a cunoscut-o pe iubita lui actuală după divorț.

„Rostul meu în viaţă a fost să creez o bijuterie de copil pe care îl iubesc şi abia aştept să ajung acasă, la el, pentru că este cel mai de preţ lucru pe care l-am făcut. Din dragoste suferă oamenii care nu sunt realişti şi care nu-şi acceptă soarta', a spus artista la Antena Stars în urmă cu ceva timp.

„Copilul e cu tatăl meu. Este cel mai bun bunic. Chiar se descurcă foarte bine şi mă ajută mult. Îl iau şi cu mine când am posibilitatea, dar când ţine de program… La fel, mă ajută şi mama. Dar acum şi ea are treabă, este plecată cu job-ul. Tata a fost cel care s-a sacrificat. El este mititel şi nu înţelege toată situaţia asta. Eu fac tot ce e posibil ca lui să nu-i lipsească nimic. N-o să fac nimic în a nu-i arăta că tăticul lui există şi că întotdeauna când va avea nevoie de el va fi acolo însă, într-adevăr, am stabilit un program de comun acord. Vine, îl vede când doreşte şi când are posibilitate', a completat Elena Ionescu.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton