Jador are o nouă iubită? Imaginile în care o femeie celebră îl sărută au făcut ravagii pe internet: „M-am însurat”

 Lupescu Anca
.

Jador și Ioana Filimon formează un cuplu? Cântărețul și frumoasa șatenă au făcut gesturi intime în văzul tuturor. Admiratorii s-au întrebat dacă nu cumva formează un cuplu. După mai multe relații eșuate, Jador încă își caută sufletul pereche, asta după ce a pus ochii pe Cosmina Adam, asistenta tv de la Acces Direct. Totuși, ea a spus că nu este interesată de manelist.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE AUGUST, GRATIS, AICI!

Deși admiratoarele roiesc în jurul său, făcându-i propuneri care mai de care mai indecente, Jador susține în continuare că este un bărbat singur, căci își dorește o relație serioasă, nu una bazată doar pe distracție.

Jador și Ioana Filimon, gesturi intime

 Jador este înconjurat de cele mai frumoase frumoase, printre care și Ioana Filimon. Artistul și celebra șatenă și-au afișat „afecțiunea' în public.

De curând, Jador și Ioana Filimon și-au pus pe gânduri fanii de pe rețelele de socializare. Cei doi au postat mai multe imagini controversate în care sunt extrem de apropiați.

jadorel-crop-1559465029jadorel-crop-1559465029

Așa cum se poate vedea în fotografiile respective, Ioana Filimon îl ia de bărbie pe Jador, apoi îl sărută pe obraz. La rândul lui, faimosul cântăreț nu s-a arătat deranjat de aceste gesturi, ba din contră, a făcut o glumă, în stilul său caracteristic.

„M-am însurat', a spus Jador, în glumă, pe Instagram, fiind alături de Ioana Filimon.

În continuare, fanii au putut observa că imaginile fac parte dintr-un videoclip, de la o nouă piesă de-a lui Jador.

Citește și: Vei rămâne surprins! Ce studii are Jador. A fost exmatriculat din liceu: 'Mama cu tata nu m-au încurajat niciodată'

Ioana Filimon, primele declarații după ce a apărut în ipostaze tandre alături de Jador

Fosta concurentă de la Ferma a făcut primele declarații despre momentele tandre cu artistul. 'Am filmat un videoclip împreună cu Jador, un videoclip foarte frumos, iar eu am fost personajul principal. Cam asta e totul între mine și el.', a spus Ioana Filimon despre ipostazele excentrice dintre ea și cântăreț.

Mai mult, Ioana Filimon nu este singură, iar de ceva timp trăiește o frumoasă poveste de dragoste.

'Eu sunt deja cu cineva de ceva timp. Sunt bine, fericită, chiar nu este nimic între mine și Jador', a spus Ioana Filimon în direct la Antena Stars.

Citește și: Jador povestește ce s-a întâmplat în club, în noaptea în care el și Mario Fresh au fost bătuți. De ce i-au iertat pe agresori

Cântărețul este singur

Jador a spus lucrurilor pe nume la „Jador Adevărat' și a dezvăluit motivul pentru care nu are o relație. Cântărețul a spus că-și dorește o fată de casă, tipologie pe care nu prea o mai găsește.

„Nu am o relație în momentul de față. Nu sunt fete de casă, doar se dau la mine multe, nu ca oi fi eu mare furmos, le trebuie că sunt eu Jador, că am un mușchiuleț, că am o pătrățică, că am două milioane aici și de asta nu stau cu niciuna', a spus Jador la „Jador Adevărat'.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton