Băiețelul adoptat de Horia Brenciu a împlinit 8 ani! Cum arată Toma și ce mesaj a transmis artistul: "Buburuza din imagine..."

 Dumba Gabriela
.

Băiețelul adoptat de Horia Brenciu a împlinit 8 ani! Artistul și soția lui au transmis un mesaj emoționant copilului despre care amândoi spun că le-a făcut viața mai frumoasă de când a intrat în familia lor. Toma este acum băiat mare, nu mai este bebelușul pe care Horia Brenciu îl prindea ușor la poze.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE MAI, GRATIS, AICI!

Cu ocazia zilei de naștere a lui Toma, Horia Brenciu a postat mai multe fotografii cu băiețelul lui de când era mai mic. A spus că acum cu greu reușește să îi mai facă vreo poză, spre deosebire de vremea când era bebeluș. Artistul îl numește mereu pe Toma „cel mai frumos băiat din lume”, iar fanii lui de pe rețelele de socializare sunt de acord și au apreciat mesajul lui Brenciu cu mii de like-uri.

3232332323

Fiul adoptat de Horia Brenciu a împlinit 8 ani

„Buburuza din imagine împlinește azi 8 ani! Pe atunci, îl mai prindeam la poze… Acum e argint viu! 😘 Toma, băiatu lu tata, la mulți ani!', a scris Horia Brenciu în mediul online, de ziua lui Toma.

Nici soția lui Alice nu s-a lăsat mai prejos. Încă de la prima oră a dimineții ea a distribuit pe contul personal de Instagram mai multe imagini cu Toma, unele de când era bebeluș. Totodată, ea a avut și un mesaj.

„De 8 ani sunt cea mai fericită mama a celui mai minunat băiat. A patra minune din viață mea! La mulți ani, Toma!', a transmis ea pe rețelele de socializare.

Citește și: Viviana Sposub, declarații inedite despre relația cu George Burcea, după divorțul de Andreea Bălan: „Au fost momente dificile'

Citește și: Cum împart Andreea Bălan și George Burcea custodia fetelor, Ella și Clara: „Mulți au crezut că îl decad din drepturi’/ EXCLUSIV

Citește și: Cum s-a implicat Doina Teodoru în afacerea lui Cătălin Scărlătescu: Ea e vegetariană. Nu sunt rasist la mâncare’/ EXCLUSIV

Citește și: Ce sfat a primit Iulia Vântur de la Salman Khan la început de carieră: Mi-a spus să mă bucur de darul pe care l-am primit’ / EXCLUSIV

Cum a decis Horia Brenciu să-l adopte pe Toma

Horia Brenciu are patru copii: doi sunt ai soţiei sale, Alice, a treia este o fetiţă care este rodul iubirii lui cu Alice, iar al patrulea, e Toma, băiețelul înfiat de bebeluş.

Artistul a vorbit în cadrul unui interviu, acordat la sfârșitul lui 2019, despre cum a luat deciza de a adopta un băiețel.

„Alice era gravidă cu Maria, iar Andreea avea 8 ani. Când am devenit tatăl lor oficial, Maria avea 7 ani şi Andreea, 15 ani. Îmi spun şi Horia, şi tati, dar şi tato. (…) În 2012, pe 1 noiembrie a venit pe lume fetiţa noastră, Mina.

Auzisem de la nişte cunoştinţe de familie despre o tânără domnişoară care vrea să avorteze şi atunci am făcut toate demersurile. Am zis, „Nu-l avortează, îl vrem noi!”.

Soţia mea a fost cu ea peste tot. Era minoră. I-am asigurat toate elementele unei naşteri normale. După ce a născut, Alice l-a adus acasă. Am făcut toate hârtiile necesare', a dezvăluit Horia Brenciu în emisiunea „Profesioniştii'.


 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton