Azi se închide Realitatea TV! Ce se întâmplă de mâine cu televiziunea Cozmin Gușă

 Dumba Gabriela
.

Consiliul National al Audiovizualului (CNA) a decis ca postul Realitatea TV se va închide miercuri, 30 octombrie 2019, la ora 23:59. Licenţa de emitere nu a mai fost prelungită, însă a aprobat modificarea autorizaţiei de funcţionare şi emitere pentru Realitatea Plus.

 

Realitatea Plus este operat de aceeasi companie, condusă tot de Cozmin Guşă. Astfel, Realitatea Plus va avea acelaşi sistem de transmisiune precum Realitatea TV şi va putea păstra toţi angajaţii.

Dezavantajul major, însă, rămâne că Realitatea Plus nu se numără în grilă obligatorie a operatorilor de abonamente de televiziune și va trebui să își negocieze apariția în pachetele de baza vândute de companiile care furnizează servicii de televiziune către populație. Conform CNA, oficialii companiei care administrează Realitatea Plus se află în discuții cu UPC și RCS-RDS. Rămâne, însă, de văzut câtă audiență va pierde postul de televiziune după această mișcare neașteptată a CNA, potrivit e-juridic.manager.ro.

Realitatea Media SA a pierdut licența Realitatea TV din cauza datoriilor enorme: peste 320 de milioane de lei în general, din care aproape 130 de milioane de lei numai la stat.

Prin comparație, deținătoarea licenței Realitatea Plus, Geopol International SRL, o duce foarte bine: are datorii de „numai' 4,2 milioane de lei (dar nici un leu nu este datorat statului, conform ANAF) și pierderi, în 2018, de aproape 120.000 de lei la venituri de aproape 1,2 milioane de lei, potrivit g4media.ro.

 

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton