Anamaria Preda a leşinat după ce a citit testamentul tatălui ei. Fiica lui Aurelian Preda se află la spital!

 Dumba Gabriela
.

Anamaria Preda a leşinat după ce a citit testamentul tatălui ei. Fiica lui Aurelian Preda trebuia să fie prezentă în platoul Acces Direct, în această seară, dar Mirela Vaida a anunţat că tânăra nu va mai ajunge în emisiune pentru că se află la spital.

Anamaria Preda, alături de tatăl ei, Aurelian Preda şi Nicuşor IordanAnamaria Preda, alături de tatăl ei, Aurelian Preda şi Nicuşor Iordan

„Dimineață venea spre redacție pentru a-i fi prezentat testamentul, este normal să știe înainte să afle telespectatorii. A leșinat, este la spitalul de urgență, e doar o perioadă de oboseală, de slăbiciune, are nevoie de câteva vitamine și sperăm că va fi bine.”, a declarat Mirela Vaida, la Acces Direct.

Anamaria Preda trece printr-o perioadă foarte grea. Deşi are doar 19 ani, pare că a trăit cât pentru o viaţă întregă. Şi-a pierdut tatăl când avea doar 16 ani, Aurelian Preda lăsând-o în grija bunului său prieten Nicuşor Iordan. Acesta din urmă este acuzat de Anamaria că a abuzat-o fizic şi sexual şi i-a făcut plângere penală.

Ulterior, Nicuşor Iordan a acuzat-o că l-a şantajat, fata cerându-i suma de 100.000 de euro pentru a-şi retrage plângerea.

Scandalul este departe de a se termina, pentru că și Nicușor Iordan, la rândul său, a avut un drept la replică în timpul unui interviu acordat Acces Direct, în care a spus că i-a fost ca un tată fiicei lui Aurelian Preda, citează Spynews.ro. 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton