Cum se va împărți averea lui Petrică Mițu Stoian. Cine va moșteni cei doi bolizi de lux, de 180.000 de euro: „Împărțim banii, după vânzare, între...”

 Miniosu Alexandra
.

S-a aflat cum se va împărți, de fapt, averea lui Petrică Mițu Stoian. Chiar sora artistului, Maria Tărchilă, a făcut dezvăluirea. Aceasta a spus și cine va moșteni cei doi bolizi de lux ai regretatului solist, în valoare de 180.000 de euro. Marele interpret de muzică populară se mândrea peste tot cu cele două mașini ale sale, marca Mercedes.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IULIE, GRATIS, AICI!

Cum se va împărți averea lui Petrică Mițu Stoian? E întrebarea ce a stârnit multe controverse, după moartea fulgerătoare a regretatului solist. Ei bine, acum, la mai bine de jumătate de an de pierderea lui, sora lui a făcut o dezvăluire „bombă'. Aceasta a spus cine va moșteni cei doi bolizi de lux ai maestrului, în valoare de 180.000 de euro. Conform spuselor ei, averea de peste 250.000 de euro se împarte între cele două surori și nepoți.

petrica-mitu-stoian-1petrica-mitu-stoian-1

De-a lungul carierei sale, Petrică Mîțu Stoian reușise să strângă o mică avere, două mașini marca Mercedes. Totodată, și venituri considerabile din drepturile de autor. În urmă cu scurt timp, sora lui, Maria Tărchilă, a dezvăluit public cum se va împărți moștenirea de mai bine de 250.000 de euro, în familie.

Citește și: Ce s-a întâmplat cu averea regretatului Petrică Mîțu Stoian:„Noi am luat, până acum, ceea ce ni se cuvenea'

Citește și: Constantin Enceanu nu și-a revenit după moartea lui Petrică Mîțu Stoian. I-a păstrat mesajele și numărul de telefon:„Nu mi-a răspuns nimeni'

Citește și: De ce și-a anulat Irina Rimes următoarele concerte și lipsește de la filmările de la Vocea României:”E o zi tristă pentru că…”

Citește și: Radu Groza, despre scandalul în care e implicat soțul fostei sale iubite, Roxana Nemeș:”Atunci când partenerul te înșală…”

Cum se va împărți averea lui Petrică Mițu Stoian

Petrică Mîțu Stoian a murit anul trecut, pe data de 6 noiembrie. Cântărețul a lăsat în urma lui o avere considerabilă. E vorba despre două mașini Mercedes, ce valorează 180.000 de euro, dar și bani și drepturi de autor, de circa 70.000 de euro. Sora lui, Maria, a dezvăluit cum se împart toate aceste bunuri lăsate de regretatul maestru.

Fiind în continuare afectată de moartea fratelui ei, sora lui Petrică Mîțu Stoian a mprturisit că nu dorește să conducă aceste mașini lăsate moștenire. Potrivit declarațiilor femeii, banii se vor împărți, după vânzăre, între cele două surori și nepoți.

„Nu am fost încă să luăm lucrurile din casa din Craiova, unde Petrică a locuit în ultimii ani. Avea două mașini, care rămân familiei, și drepturile de autor. Nu mi le dă mie, le împărțim între noi, moștenitorii, eu am mașina mea, nu-mi trebuie. Împărțim banii, după vânzare, între mine, sora mea și nepoți.

Costumele populare ale lui Petrică încă le avem, nu am hotărât ce vom face cu ele. Mai avem de închis firma pe care o deținea. Eu nu sunt bine deloc, sunt supărată, nu ne vine a crede nici acum, mai văd pe Facebook că toată lumea postează câte ceva în amintirea lui. L-a iubit lumea, pentru că era foarte spiritual pe scenă, lumea îl îndrăgea', a spus sora lui Petrică Mîțu Stoian pentru Ego.ro.

Cine va moșteni cei doi bolizi de lux, de 180.000 de euro

În ciuda declarațiilor făcute de sora lui Petrică Mîțu Stoian, un apropiat de-al familiei susține altceva. Mai exact, că una dintre mașini, probabil cea albă, îi va reveni lui Doru Gușman.

„Una dintre mașini, probabil cea albă, îi revine impresarului Doru Gușman, era pentru spectacole', a spus un apropiat de-al familiei pentru sursa citată.

Petrică Mîțu Stoian se mândrea cu mașinile sale de lux

Cu doar câteva luni înainte să moară, Petrică Mîțu Stoian se mândrea cu mașinile sale de lux. În total, investise în ele 180.000 de euro.

„Eu îmi petrec timpul mai mult în mașină, spre spectacole, așa că am ales una în care să mă simt în siguranță. Am așteptat 3 luni, finul meu este la vânzări, la Mercedes. Când am văzut-o am zis: 'Hai să o cumpăr, că mi-e dragă!'. Este o necesitate mașina, dacă îți permiți o cumperi sau îți iei ce-ți permiți. Când iese din garanție nu o mai țin', mărturisea Petrică Mîțu Stoian la Antena 3.

În același interviu, regretatul cântăreț vorbea și despre mașina lui albă, marca Mercedes.

„Mai am o altă mașină, cu aia mai merg la spectacole. Pe cealaltă o țin așa, ca pe o haină nouă', adăuga el.

Sursă foto: Captură video, Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton