Averea lui Nicușor Dan. Are o mașină din 1986, un teren în Predeal și 9.000 de euro în cont

 Cica Cristina
.

Nicușor Dan, candidatul independent la Primăria Capitalei susținut de PNL și USR- PLUS, are o avere modestă. Nu deține proprietăți, doar un teren intravilan în Predeal și nici în conturi sume fabuloase!

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE AUGUST, GRATIS, AICI!

Spre deosebire de alți politicieni, Nicușor Dan nu se poate lăuda cu o avere considerabilă. Dimpotrivă, sumele mari sunt trecute la… datorii!

Astfel, candidatul la Primăria Capitalei trăiește din indemnizația de deputat și nu are nicio proprietate, nu are nici măcar o locuință. Tot ce deține este o mașină Citroen, fabricată în 1986 și un teren intravilan la munte, în zona Cioplea, care a fost achiziționat în urmă cu 13 ani, parțial prin credit ipotecar. Acesta are 7.460 mp.

Citește și: Trecutul neștiut al lui Nicușor Dan, candidat la Primăria Capitalei.A câștigat de două ori Olimpiada Internațională de Matematică și a renunțat la Paris pentru București

La capitolul sume de bani în conturi, de precizat ar fi că are 9.000 de euro dar și datorii care se ridică la 85.000 de euro. Tot referitor la datorii, deputatul trecea, anul trecut, două credite de la Garanti Bank, unul în valoare de 27.000 de euro, scadent în 2020, şi altul de 63.800 de euro, scadent în 2032.

Citește și: Dramele neștiute ale Gabrielei Firea. Primarul Capitalei a fost la un pas de moarte de mai multe ori:„Am avut o boală rară

Nicusor-Dan-1-1Nicusor-Dan-1-1

În ceea ce privește veniturile sale, politicianul are indemnizaţia primită de la Camera Deputaţilor de 2.200 de euro pe lună.

De asemenea, Nicușor Dan a primit din donaţii nu mai puțin de 81.000 de euro. Din suma totală, 76.000 de euro au fost oferiți de Florin Talpeş, fondatorul Bitdefender, potrivit adevarul.ro.

Citește și: Povestea miliardarului Chuck Feeney, care și-a donat toată averea pe parcursul vieții:”Orice sumă dată pentru o cauză bună, merită”

Sursa foto: Facebook, Hepta


 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton