Cum arăta Gabriela Firea la începutul carierei. Prezenta Știrile TVR, acum mai bine de 25 de ani, și era brunetă

 Cica Cristina
.

Gabriela Firea este actualul primar al Capitalei și candidat pentru Primăria Generală. Și-a început cariera în presă, în urmă cu 30 de ani, apoi a intrat în politică. Iată câteva detalii de la începutul carierei sale și cum arăta atunci!

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE AUGUST, GRATIS, AICI!

În urmă cu 30 de ani, Gabriela Firea s-a angajat în presă, în calitate de reporter la săptămânalul „Pur și simplu din Bacău. În anii 1991 s-a mutat deja în Capitală la cotidianul Azi.

Norocul i-a surâs și, după o scurtă perioadă ca redactor-prezentator la Radio Contact, a ajuns, prin 1993 la TVR, unde a lucrat până în 1999.

Citește și: Pavel Bartoș, primele declarații despre Smiley și Gina Pistol ca viitori părinți:„Trebuie să aibă grijă de ei, de ce e important pentru copil'

Gabriela Firea a lucrat 6 ani la TVR

În cei 6 ani petrecuți la TVR, Gabriela Firea a fost editor-prezentator la „Actualități', realizator de reportaje economice, îndeosebi financiar–bancare, prezentatoare la emisiunea „Jurnal', moderator al emisiunii „Ediție Specială', dar și la rubrica „Știrea Zilei'.

Precum se poate observa, prezentatoarea adopta la acel moment un look modern, chiar ușor nonconformist, fiind brunetă și tunsă scurt.

Citește și: Cum arăta în anul 2001 Gabriela Firea, primarul Capitalei?! Era vedetă la Antena 1

Gabriela Firea, din presă în politică

Jobul de prezentatoare de știri a ajutat-o să ajungă în funcția de consilier pentru relații publice și imagine a prim-ministrului Mugur Isarescu, în 1999. Apoi, s-a remarcat precum purtator de cuvânt al Guvernului, Secretar de Stat și șef al Departamentului pentru Comunicare.

Gabriela-Firea-1Gabriela-Firea-1

A revenit ulterior în presă, ca redactor și prezentator al emisiunii „Observator' și realizator al emisiunilor „Săptămâna Financiară' la Antena 1 și la „Știrea Zilei' la Antena 3.

Citește și: Gabriela Firea a fost operată de urgență la un spital din București.Primele declarații

La finalul anului 2001, în urmă cu 9 ani, Gabriela Firea s-a retras din presă, rămânând în zona politică. În vara anului 2016 a câștigat alegerile locale și a devenit primar al Capitalei, iar acum candidează pentru prelungirea cu încă 4 ani a mandatului său.

Citește și: Gabriela Firea, la petrecerile Viva!Cum arăta primarul Bucureștiului acum 15 ani!

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton