Antonia și Alex Velea se pregătesc de botez! Oana Roman face dezvăluiri despre relația lor

 Dana Enache
.

N-a existat cuplu mai încercat de probleme și de greutăți, în ultimii ani, decât Antonia și Alex Velea. Și puțini sunt cei care cunosc adevărul despre povestea lor de dragoste. Motiv pentru care astăzi aflați detalii inedite despre cei doi, în emisiunea Oana Punct Roman, difuzată pe pagina de Facebook Revista VIVA!, începând cu ora 15.00.

Veste neașteptată, la sfârșitul săptămânii trecute! Antonia și Alex Velea au terminat formalitățile privind numele celor doi copii ai lor, Dominic și Akim, trecuți în acte, până acum, sub numele de Castellano. Totul, din cauza unor proceduri standard, Antonia și Vincenzo Castellano încă fiind căsătoriți, din punct de vedere legal. Numai că, se pare că lucrurile încep să intre pe un făgaș normal, pentru Antonia și Alex Velea. Și, coincidență sau nu, cei doi au anunțat că se pregătesc acum pentru botezurile celor doi băieți. Oana Roman, prietena veche a solistei, va face dezvăluiri extrem de interesante despre relația lor, încă de la începuturi și până în prezent. Rămâneți alături de noi începând cu ora 15.00, pe pagina de Facebook Revista VIVA!

Dar asta nu e tot! Ce s-a întâmplat la mare, de 1 Mai? Da, foarte multă distracție! Însă și Oana Roman a petrecut în cluburile de pe Litoral, alături de celelalte celebrități și ne povestește astăzi tot ceea ce nu s-a văzut pe micul ecran sau în fotografiile realizate de paparazzi.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton