Lino Golden, băiatul adoptiv al lui Alex Velea, are o nouă iubită

 Stamen Diana
.

Are o poveste impresionantă în spate, iar cariera lui se datorează lui Alex Velea. Lino Golden a devenit un fenomen pe social media, iar artistul are o mulțime de fani. 'Băiatul adoptiv' al lui Alex Velea locuiește în București și se descurcă pe cont propriu. Lino Golden are o nouă iubită și pare mai îndrăgostit ca niciodată.

Lino Golden a avut timp de mai mulți ani o relație cu fată pe nume Lorena, însă aceștia s-au despărțit recent, fără ca nimeni să știe. Aceștia nu se mai afișau împreună, iar fiecare era cu treaba lui. Băiatul adoptiv al lui Alex Velea nu a putut să stea prea mult timp singur și a întâlnit-o pe Andra Ghinea, o tânără de 20 de ani, studentă la UNArte. Noua iubită a lui Lino Golden a îmbrăcat mai multe vedete de la noi printre care Lora, Inna, Ștefania.

Totul a fost neașteptat. Eram acasă cu Antonia și Alex, trebuia să plec la mare cu niște prieteni și ei la fel, așa că am venit împreună. Ținuta este by Alex Velea, el m-a îmbrăcat. Am pus deja ochii pe o fată, vedeți la mine pe Instagram. I-am spus că m-am îndrăgostit de ea, dar nu vrea să mă creadă, crede că sunt altfel, dar aparențele înșeală, chiar sunt un băiat de treabă', a spus Lino Golden despre Andra pentru Cancan.ro.

Lino Golden și noua iubită

Lino Golden și noua iubită

Lino Golden, despre fosta iubită

Fiul adoptiv al lui Alex Velea era îndrăgostit nebunește de Lorena, iar în urmă cu câteva luni vorbea cu mare drag despre ea. 'Ea s-a îndrăgostit de mine când nu aveam nicio piesă lansată, nu eram nimeni. Nu avea nici măcar un motiv. Mi se face pielea de găină. Mama ei m-a acceptat din prima, ea îi arăta ce fac. Tatăl ei m-a acceptat într-un final. Acum suntem super OK, zilele trecute a venit la noi să vadă unde ne-am mutat', a spus Lino Golden în urmă cu câteva luni într-un interviu.

Lino Golden are și un tatuaj care îl va lega mereu de fosta iubită. Artistul are tatuat data în care s-a cunoscut cu Lorena pe deget, iar ea are același tatuaj.

FOTO: Instagram

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton