Antonia, mesaj după ce a fost inclusă în topul celor mai frumoase femei din lume: „Îmi era rușine mie să…”

 bogdan.galca
.

Antonia (32 ani) a fost inclusă, ani la rând, în topurile celor mai frumoase femei din întreaga lume, surclasând nume cunoscute printre care Rihanna și Selena Gomez.

Celebra cântăreață, deși primește des întrebarea cum e să fie una dintre cele mai admirate persoane de la noi, e modestă și recunoaște că încă nu știe ce să le răspundă fanilor. Invitată la podcastul produs și găzduit în exclusivitate de canalul de Youtube Happyfish „Aproximativ discuții', cu Gojira, Antonia a povestit cum aspectul fizic a fost, uneori, un impediment care i-a adus multă răutate: „mi-era rușine mie să apar sau să citesc articole despre asta, părea că (…)'.

Vezi video:

Potrivit clasamentului internațional „Top 100 Most Beautiful Women 2018', Antonia a ocupat locul 8, câștigând detașat în fața Rihannei (locul 21), dar și în fața actriței Keira Knightley, a Selenei Gomez, a supermodelului Sara Sampaio și a lui Gigi Hadid. 

La cei 32 de ani, Antonia câștigă bani nu doar din muzică, ci și din campanii publicitare și reclame. În copilărie, cocheta inclusiv cu agențiile de modelling: „primii mei bani nici nu mai știu exact la cât i-am câștigat. Cred că la nouă ani sau zece ani. Eram un copil model, dar am păstrat ideea să pun bani și deoparte. Părinții m-au ghidat întotdeauna, dar nu m-au obligat să fac ce nu îmi place', a explicat artista la podcast.

Poți urmări podcastul integral pe YouTube.

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton