Leonard Doroftei a petrecut românește, de Revelion, în Canada: "Mi-a fost așa de rău, încât acum aș da gata o oală cu sarmale"

 Oana Pantazi
.

Leonard Doroftei s-a mutat în Canada în vara lui 2019, dar nu a uitat de unde a plecat, așadar a petrecut un Revelion ca în România, cu de toate. Ulterior, marele pugilist a mărturisit că s-a resimțit în urma exceselor…

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE DECEMBRIE, GRATIS, AICI!

Cu toate că se află la mii de kilometri distanță de țară, Leonard Doroftei a petrecut ca în România de Revelion, cu mâncare tradițională, pregătită chiar de soția lui. Leonard Doroftei a părăsit România alături de familie, pentru a-și face o viață nouă în Canada, unde acum a găsit stabilitatea, deși mărturisește că îi este dor de țară.

4-doroftei-la-maruta-1024×768-14-doroftei-la-maruta-1024×768-1

Leonard Doroftei, Revelion românesc în Canada

Aflat de mai bine de doi ani în Canada, faimosul pugilist a investit în afaceri imobiliare și, în egală măsură, își hrănește și pasiunea pentru sportul care l-a făcut celebru, lucrând la o sală de box. Chiar dacă viața lui se desfășoară acum la mii de kilometri de țară, Leonard Doroftei (51) a mărturisit că, de Crăciun și de Revelion a petrecut românește, chiar soția lui fiind cea care s-a ocupat de prepararea felurilor tradiționale.

„Păi unde e mai bine ca-n familie? Nicăieri! Toate preparatele au fost ca la mama acasă, pregătite de soția Monica . Am stat cu copiii iar la miezul nopții am desfăcut o sticlă cu șampanie. A fost un Revelion cât se poate de liniștit', a declarat Dotoftei pentru prosport.ro.

Cunoscut pentru umorul său inconfundabil, pugilistul a mărturisit totuși că excesele culinare au avut și un efect nedorit, deoarece s-a îngrășat și s-a resimțit fizic.

Citește și: Fiul cel mare al lui Leonard Doroftei a ajuns milionar în Canada: „În loc să cheltui banii prostesc, îi strâng și îi investesc”

Citește și: De ce s-a mutat Leonard Doroftei în Canada și cu ce se ocupă acum:'În România trebuie să fii un șacal ca să răzbești'

Citește și: Scandal uriaș între Andreea Bălan, George Burcea în plin proces de divorț: „A înjurat și a spus cuvinte foarte urâte” / „Nu a plătit niciodată în 2 ani pensia alimentară”

Citește și: Laurențiu Cazan, despre ultima întâlnire cu Victor Socaciu:„Era foarte abătut’

„După Revelionul ăsta mi-a fost așa de rău, încât dacă as avea acum o oală cu sarmale aș da-o gata imediat', a mărturisit Moșu’.

Pauza s-a sfârșit destul de repede pentru el, deoarece, începând de pe 3 ianuarie, sportivul a revenit în sala de box, alături de cei pe care îi antrenează.

„Împreună cu ei dau și eu jos cele o mie de kilograme pe care le-am pus pe mine în perioada sărbătorilor', a mai spus Leonard Doroftei pentru sursa citată.

„Mănânc orice, mai beau și un pahar de vin”

Leonard Doroftei, fostul campion de box, a părăsit România, împreună cu soția și cei trei copii ai săi. Fostul pugilist s-a întors în Canada, la Montreal, unde și-a reluat cariera de antrenor de box. Adrian, fiul cel mare al lui Doroftei, a devenit un afacerist de succes în Canada, iar Alex, fiul mijlociu s-a mutat în Canada după ce a terminat Facultatea de Fizică. Vanessa Doroftei, mezina familiei, este la colegiu și vrea să devină medic. În ceea ce o privește pe soția lui Leonard Doroftei, Monica lucrează la aeroport, dar se ocupă și de întreaga familie.

Sportivul și-a deschis propria sală de box după ce sala unde lucra s-a închis din cauza pandemiei. Acum are 50-60 de elevi în mod constant și muncește din pasiune. Doroftei nu a rupt însă legătura cu țara de unde a plecat și nu a uitat nici de tradiții, după cum a mărturisit.

„M-am redescoperit aici, în Canada. Am slăbit 20 de kilograme numai din mișcare! Am mai umblat puțin și la alimentație, adică am mai scăzut din cantitate, dar mănânc orice, mai beau și un pahar de vin.

Înainte de Crăciun, m-a invitat Adi Diaconu, fostul campion mondial, la o tăiere de porc, așa, pe stil românesc, la o fermă din zonă. Eu nu m-am băgat la sacrificiu, că n-aș putea să fac asta, m-am dus doar ca martor la nenorocire. Păstrăm obiceiurile de acasă, am băgat frica în canadieni!', a spus pugilistul pentru GSP.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton