Anna Lesko a apărut în videoclipul lui Jennifer Lopez. Mișcările ei lascive au impresionat-o pe celebra artistă

 Dumba Gabriela
.

Anna Lesko a bifat și ea Pa’ Ti Challenge, iar mișcările lascive au intrat în atenția echipei lui Jennifer Lopez. Pa’ Ti Challenge este provocarea pe care JLo a lansat-o fanilor săi, odată cu lansarea piesei Pa’ Ti cântată împreună cu Maluma.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE OCTOMBRIE, GRATIS, AICI!

Astfel, cei cărora le place piesa au fost invitați să danseze precum JLo în clip, iar cele mai interesante mișcări sunt promovate de echipa artistei. Fanii din întreaga lume au început să posteze dansuri şi coregrafii pe Tik Tok, iar filmuleţele respective s-au viralizat.

Prin urmare, staff-ul lui Jennifer Lopez a realizat un filmuleţ cu cele mai interesante momente, care ulterior a fost urcat pe canalul oficial de YouTube al lui JLo. Anna Lesko nu putea lipsi tocmai ea din această compilație, având în vedere pasiunea cu care a frământat aluatul, în timp ce-și expunea sânii, pe ritmurile piesei lui Jennifer Lopez.

@anna_lesko

##patichallenge ##patilonely ##MoveForMentalHealth ##pandachallenge ##foryou

♬ Pa Ti - Jennifer Lopez & Maluma

Clipul în care apare și Anna Lesko a fost urcat, pe 7 noiembrie, pe contul oficial de Youtube al lui Jennifer Lopez, urmărit de peste 13, 7 milioane de persoane.

Pa’ Ti are deja 48 de milioane de vizualizări pe YouTube

Jennifer Lopez apare în rolul unei femei de carieră în clipul „Pa’ Ti” şi etalează mişcări de dans lascive la birou, într-o clădire zgârie nori din sticlă. Maluma intra pe vers pe la jumatatatea piesei şi o priveşte din spatele unor ochelari de vedere pe artistă.

anna-lesko2-2anna-lesko2-2

Cei doi au creat şi o coregrafie specială pentru TikTok, ce mimează condusul unei maşini. Piesa nu este un reggaeton tipic, având BPM mai lent şi este mai degrabă o „baladă reggaeton” dansabilă. Cele două personaje se întâlnesc într-una din multiplele camere ale vilei spre final de clip şi totul se termină cu ei doi în pat. Partea a doua a scurt metrajului, „Lonely” le aduce FBI-ul pe cap şi se lasă cu arestări. Este un single ceva mai melancolic, iar Jennifer Lopez se dezlănţuie în camera de interogări a poliţiei, amintind de scena din „Basic Instinct”.

Se pare că Maluma ar fi fost un agent infiltrat, pentru a îi câştiga încrederea miliardarei corupte Jennifer Lopez. Melodia este în total alt registru decât primul track, cu un negativ mai complex şi întunecat ce aminteşte de trip-hop uneori. Cele două clipuri alipite au fost regizate de către Jessy Terrero, iar la scenariu au contribuit şi J Lo şi Maluma. Aceste două noi melodii vor apărea pe coloana sonoră a noului film „Marry Me”, în care de altfel joacă şi Maluma şi Jennifer, potrivit infomusic.ro.

Pelicula debutează în cinematografe pe 12 februarie 2021 şi se doreşte a fi un film de Valentine’s Day. Între timp JLo se pregăteşte cu repeţii şi coregrafii postate pe TikTok, în aşteptarea lansării filmului.

Citește și:

Monica Gabor, geloasă pe Anna Lesko în timpul căsniciei cu Irinel Columbeanu! Cum și-a eliminat rivala din viața soțului ei

Ce dietă ține Anna Lesko, la 40 de ani: „Mănânc doar ce gătesc eu”. Evită să consume mai multe alimente / INTERVIU

Cum răspunde Anna Lesko celor care îi critică pozele sexy: „Mă deranjează cumplit”. Ce meserie a avut concurenta de la Ferma înainte de a deveni cântăreață

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton