Anghel Damian, declarații de amor ca-n filme pentru Lia Bugnar, înainte să se îndrăgostească de Theo Rose: "Suntem parteneri în absolut"

 Dumba Gabriela
.

Într-un interviu acordat revistei VIVA! anul trecut, Anghel Damian îi făcea Liei Bugnar declarații de dragoste ca-n filme, vorbind și despre diferența de 22 de ani dintre ei. Anghel Damian ne declara atunci că se înțelege perfect cu Lia Bugnar, sunt parteneri nu doar în viață, ci și în profesie și nimic nu va strica armonia din cuplul lor.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE IULIE, GRATIS, AICI!

La începutul anului trecut, Lia Bugnar și Anghel Damian erau deja împreună de 8 ani, însă doar prietenii foarte apropiați au știut de povestea lor de dragoste. Foarte puțini au fost cei care au privit cu ochi buni diferența de 22 de ani dintre ei, dar Anghel povestea pentru VIVA! că lucrurile merg minunat între ei și vârsta nu a contat niciodată pentru ei.

3c83b6f68ac28f0677f1076263c83b6f68ac28f0677f107626

Ce spunea Anghel Damian despre relația cu Lia Bugnar în urmă cu un an

„Ne-am cunoscut la o filmare, unde jucam doi străini care se îndrăgostesc la metrou. Ne-am îndrăgostit la repetiții la teatru, într-un spectacol unde jucam doi străini care sunt într-o competiție draconică și aproape că se urăsc.

Primul pas l-am făcut eu, nebunia tinereții, cum ar veni, după care puteți vedea…”, spunea Anghel Damian în numărul de martie 2021 al revistei VIVA!.

Regizorul ne dezvăluia, atunci, care este secretul relației lor, în ciuda diferenței de vârstă pe care nu multe cupluri ar tolera-o pe termen atât de lung.

O compatibilitate mișto de stil și caracter și un simț ascuțit al micului compromis (al amândurora). Orice relație de lungă durată are ca fundament adaptabilitatea la celălalt și, în anumite cazuri, micul
compromis.

Adică renunțarea la o plăcere minoră pentru o armonie majoră în cuplu. Cei trecuți prin relații lungi știu despre ce vorbesc. Cei care încă așteaptă relația vor afla… sau nu„, ne mai declara atuncu Anghel Damian.

Prejudecăți au fost și vor exista în continuare. La început, erau mai dese, mai gălăgioase, mai mulți oameni convinși că nu vom rezista mult, că e nefiresc.

Dar trecând această probă a timpului, zgomotul s-a disipat și nu mai ajunge la noi. Suntem feriți, cred eu, pentru că suntem înconjurați de oameni pe care îi iubim și care ne iubesc și nu văd în noi o diferență de 22 de ani„, mai spunea regizorul.

Anghel Damian, mai tânăr cu 22 de ani decât Lia Bugnar, dar mai matur

Anghel Damian spunea că el este mai matur decât Lia Bugnar, deși este mai tânăr cu 22 de ani decât actrița.

Anghel, în afară de faptul că e frumos, deștept și bogat sufletește, are și simțul umorului. Este perfect așa cum este„, îi declara Lia Bugnar iubitului său, acum un an, declarație de dragoste la care Anghel a răspuns cu o glumă.

O afirmație făcută din iubire. (zâmbește) Dar ca să dăm Cezarului ce e al Cezarului, într-adevăr, sunt mai matur decât ea, în ciuda vârstei„, spunea regizorul pentru VIVA!.

Întrebat cum se completează și profesional cu Lia Bugnar, Anghel Damian ne spunea:

„Armonie când scriem împreună. Scântei când repetăm. Dar scântei de scurtă durată. Nimic periculos. În orice caz, suntem parteneri în absolut, complementari în gândire și acțiune. Chiar ne potrivim”.

Lia Bugnar și Anghel Damian se comportau ca într-o căsnicie

Întrebat, acum ceva timp, dacă se va căsători cu Lia Bugnar, având în vedere că erau împreună de aproape 8 ani atunci, Anghel Damian spunea că oricum ei se poartă ca într-o căsnicie, nu au nevoie neapărat de acte.

„Niciunul dintre noi nu credem în formalismul ăsta al căsniciei sau al logodnei. Pentru că cel mai important e să existe armonie într-o relație. Și atâta timp cât noi doi ne comportăm ca într-o căsnicie de ce am avea nevoie de un certificat care să strige în gura mare acest lucru.', a declarat Anghel Damian pentru Click!.

Cum s-au cunoscut Anghel Damian și Lia Bugnar

Anghel Damian și Lia Bugnar sunt împreună de șapte ani și locuiesc împreună, însă că relația lor nu a fost așa mediatizată până când nu s-au implicat în proiecte de televiziune. El în serialul Vlad, ea în competiția Asia Express.

„Ne-am cunoscut pe platourile de filmare acum ceva timp şi ne-am îndrăgostit pe scenă. Dacă o priveşti din perspectiva asta, e aproape o poveste clişeu între actori. Aici vine partea amuzantă: suntem de mult timp împreună, cred că sunt deja 7 ani, doar că am intrat în atenţia presei recent, odată cu expunerea noastră publică în proiecte de televiziune.

Lumea o vede ca pe ceva nou, o nouă picanterie din showbiz, pentru noi în schimb e ceva cât se poate de firesc. Şi, evident, locuim împreună’, spunea Anghel Damian în toamna lui 2020.

„Ne-am cunoscut pe scenă, unde am avut o relație antagonică, dar în viață a fost altceva. Trăim împreună, lucrăm împreună, e o relație armonioasă. Asta-i tot ce contează', mai spunea Anghel Damian anul trecut.

Citește și: Ce gest a făcut Alex Leonte, după ce Theo Rose a confirmat relația cu Anghel Damian: „Nimeni nu a înșelat pe nimeni”

Citește și: Theo Rose confirmă relația cu Anghel Damian:'Alex știa de existența lui…'

Citește și: Theo Rose și Anghel Damian formează cel mai nou cuplu din showbiz!Ambii erau implicați în relații de lungă durată și și-au părăsit partenerii

Anghel Damian se iubește acum cu Theo Rose

Vestea că Theo Rose și Anghel Damian formează cel mai nou cuplu din showbiz a luat pe toată lumea prin surprindere, mai ales că ambii erau deja implicați în relații de lungă durată și aveau planuri serioase de viitor.

În urmă cu puțin timp, Theo Rose și Anghel Damian au fost surprinși în timp ce să sărutau și erau extrem de apropiați, lucru care a surprins pe toată lumea.

Artista părea să fie fericită împreună cu Alex, iubitul ei din ultimii ani, în timp ce Anghel Damian forma un cuplu imbatabil, atât pe scenă, cât și acasă, cu Lia Bugnar.

‘Reiese că relația mea cu Alex s-a încheiat, respectiv că altcineva a apărut în viața mea, lucruri adevărate, doar că lucrurile astea erau știute de către mine, Alex, familia și oamenii foarte apropiați de mine.

Doar că noi am vrut să se întâmple cu discreție lucrurile astea, eu, mai degrabă, am vrut să se întâmple cu discreție, și să anunț eu la un moment dat că s-aîntâmplat asta, ne-am despărțit’, a spus Theo Rose, pe pagina sa de Instagram.

‘Nimeni nu a înșelat pe nimeni. Alex știa de existența lui Anghel. Noi am vorbit despre asta. Ne-am despărțit, în primul rând, pentru că lucrurile nu mai mergeau între noi, după care Alex a aflat de existența lui Anghel în viața mea, l-am pus în temă cu tot ce se întâmplă în viața mea în perioada asta, pentru că am zis că o să vorbim deschis’, a adăugat vedeta.

În încheiere, Theo Rose a mai adăugat faptul că și-ar fi dorit să facă noua relație publică abia după ce anumite lucruri se linișteau în viața ei.

Nu am fost pregătită pentru declarații, am considerat că trebuie să spun lucrurile astea când sunt eu liniștită, când am timp să mă gândesc la ele, a venit chestia asta pentru că sunt și oameni care nu țin neapărat să-mi fie bine, care ar grea să se înțeleagă și alte lucruri despre mine.

Eu n-am păcat în situația asta, sunt o fată corectă, sunt mândră că nimeni nu are cu ce să mă atace în situația asta.  Abia aștept să vă spun toată povestea, noi am avut timp să ne obișnuim cu situația, pare că s-a întâmplat de ieri pe azi, dar nu e așa. Eu simt că sunt acolo unde trebuie să fiu, sper din suflet că și Alex să fie bine, îi doresc tot binele din lume, suntem ok’, a mai adăugat artista.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton