Cine sunt concurenții de la „Splash! Vedete la apă”, sezonul 5. Vica Blochina e pe listă

 Raiciu Adriana
.

Cine sunt concurenții de la „Splash! Vedete la apă', sezonul 5. Monica Bîrlădeanu, Ramona Olaru şi Răzvan Fodor sunt prezentatorii celui mai nou sezon Splash! Vedete la apă, show ce va avea premiera în curând, la Antena 1. În urmă cu puțin timp, s-a aflat și cine vor fi cei 18 concurenți care au acceptat să facă parte din sezonul 5.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE IULIE, GRATIS, AICI!

Cine sunt concurenții de la „Splash! Vedete la apă', sezonul 5. După ce au fost anunțați jurații, dar și prezentatorii din noul sezonul, a venit și rândul concurenților. Nume celebre din showbiz s-au alăturat proiectului tv, iar 18 vedete și sportivi au acceptat provocarea.

img-1img-1

Concurenții din sezonul 5 vor lăsa emoțiile deoparte și vor fi nevoiți să demonstreze că frica nu ajută la nimic, toate acestea sub privirile atente ale juraților, dar și ale antrenilor. Iată cine sunt concurenții de la „Splash! Vedete la apă', sezonul 5!

Citește și: Primele vedete din noul sezon Splash! Vedete la apă:„După Bănel Nicoliță suntem topite toate’

Citește și: Cine sunt juraţii noului sezon Splash! Vedete la apă, de la Antena 1:„Nu vreau să văd oameni care renunță’

Citește și: Mihai Costea rupe tăcerea la 8 ani de când s-a despărțit de Daniela Crudu: „Aceste lucruri nu-ți fac bine, ca fotbalist’

Citește și: Cum a slăbit Adele 45 de kilograme și la ce obiceiuri a renunțat: „Dacă aș fi continuat să…’

Cine sunt concurenții de la „Splash! Vedete la apă', sezonul 5

Monica Bîrlădeanu, Ramona Olaru şi Răzvan Fodor prezintă Splash! Vedete la apă. S-a aflat și cine vor acorda note participanților, fiind vorba despre Iulia Albu, Clara Gherase, Nea Marin şi Cosmin Natanticu. Totodată, în urmă cu puțin timp, au fost dezvăluite și cele 18 nume ale participanților din noul sezon.

Astfel, Bănel Nicoliță, surorile Ana și Monica Odagiu, Vlad Craioveanu, Laura Muşuroaea, Irisha, Nick (N&D) și Nick Casciaro, Vica Blochina, Maria Constantin, Gabi Jugaru, Jazzy Jo, Juno, Johny Romano, Laurette, Andreea Bododel, Shift și Ion Șaulescu sunt prima serie de concurenţi care se vor întrece în salturi ameţitoare pentru premiul săptămânal pus în joc, în valoare de 10.000 de lei.

Noul sezon de la Splash! Vedete la apă vine cu schimbări majore. În fiecare săptămână, vor exista ediţii de calificări, în urma cărora primii doi concurenţi cu cel mai mare punctaj vor ajunge direct în finala difuzată duminica, de la 20:00, la Antena 1, unde vor lupta pentru premiul săptămânal pus în joc: 10.000 de lei, scrie A1.

Telesepctatorii vor putea urmări noul sezon de la Splash! Vedete la apă din 11 august, joi şi vineri, de la 20:30 şi sâmbătă şi duminică, de la 20:00, la Antena 1.

sursă foto- Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton