Angelina Jolie îl vrea pe Brad Pitt înapoi! Ce răspuns surprinzător a primit

 Oana Pantazi
.

Divorțul lor a durat doi ani, iar bătălia pentru custodie a fost acerbă, însă Angelina Jolie îl vrea pe Brad Pitt înapoi. Actrița nu vrea să renunțe, se pare, la tată celor 6 copii ai ei!

Conform sintagmei „e rău cu rău, dar mai rău e fără rău”, se pare că Angelina Jolie (43), în pofida faptului că a renunțat la Brad Pitt (55) și s-a și luptat „pe viață și pe moarte” cu el pentru custodia celor 6 copii ai lor, acum își vrea soțul înapoi. Nu este prima oară când circulă astfel de zvonuri despre actriță, conform apropiaților Angelina nereușind să se împace cu gândul că, la un moment dat, Brad își va vedea de viața lui. Și cum presa, în acești doi ani, l-a „combinat” pe actor cu colege de-ale sale de platou sau chiar cu superba arhitectă americano-israeliană Neri Oxman, Angelina a suferit enorm…

rad, Angelina și copiii lor, în 2014, pe vremea când cei doi actori erau un cuplu invidiat la Hollywood.

Lupta pentru custodie le-a distrus de tot relația

Angelina și Brad s-au cunoscut în 2004, pe platourile de filmare ale producției Mr. & Mrs. Smith și, chiar dacă atunci nu au recunoscut asta (el era căsătorit cu Jennifer Aniston), s-au îndrăgostit nebunește unul de altul. Dată fiind situația, cei doi au așteptat până după ce au avut loc premiera filmului și divorțul lui Brad, care s-a finalizat în 2005. Cei doi actori s-au căsătorit în 2014 și au intentat divorț în 2016, pe parcursul relației lor, care a durat 11 ani, familia lor mărindu-se cu 6 copii – dintre care trei înfiați. Povestea lor de dragoste, una dintre cele mai mediatizate din showbizul american, s-a încheiat însă fără happy end… De când au intentat divorțul, relația dintre cei doi soți celebri a degenerat atât de mult, încât, pe alocuri, a devenit explozivă. Miza nu a fost averea, ci copiii, pentru a căror custodie au luptat amândoi.

Angelina Jolie, acum mamă singură, alături de copiii ei la Disneyland.

„Angelina i-a spus foarte clar lui Brad că îl vrea înapoi”

Între timp, amândoi au avut de suferit, pe parcursul divorțului Angelina ajungând la o greutate care i-a pus viața în pericol – 34 de kilograme -, în timp ce Brad încerca disperat să își vadă copiii, care începuseră să nu-și mai dorească interacțiunea cu tatăl lor… Acum, Angelina îl vrea pe Brad înapoi și i-a spus acest lucru și lui, conform unui apropiat de-al actriței: „Angelina i-a spus foarte clar lui Brad că îl vrea înapoi. Și-ar dori ca ei doi să fie din nou o familie și e incapabilă să își vadă de viață.

Acesta este motivul pentru care a tărăgănat atât de mult divorțul de Brad”, a declurat sursa pentru The Sun. Surprinzător sau nu, actorul și-a refuzat fosta soție, singurul lucru pe care și-l dorește fiind să își poată vedea copiii… Lucrurile se pot schimba însă, pentru că nu s-a terminat încă lupta pentru custodia celor 6 copii — Shiloh (12), Knox și Vivienne (10), Maddox (17), Pax (15), și Zahara (14) — și nu se știe ce arme ar mai putea scoate la înaintare Angelina…

Foto: Hepta

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton