Angelina Jolie e geloasă pe Neri Oxman, noua cucerire a lui Brad Pitt!

.

Starul din Maleficent este una dintre cele mai bine cotate actrițe de la Hollywood, o femeie extrem de frumoasă și, în egală măsură, puternică, dar, se pare, în ceea ce o privește, „calcaiul lui Ahile” îl reprezintă fostul ei soț. Deși ea a fost cea care a intentat divorțul, Angelina Jolie e geloasă pe Neri Oxman, noua cucerire a lui Brad Pitt!

Angelina Jolie este geloasă pe Neri Oxman, noua cucerire a lui Brad Pitt!

Angelina Jolie este geloasă pe Neri Oxman, noua cucerire a lui Brad Pitt!

Deși se spune că și-ar fi refăcut viața și că urmează să se mărite cu un miliardar, se pare că, atunci când vine vorba despre fostul ei soț, Angelina Jolie nu reușește să-și rețină prea mult sentimentele, conform surselor ea arătându-se extrem de deranjată de ultimele zvonuri, conform cărora Brad ar trăi o poveste de dragoste alături de Neri Oxman, o frumoasă profesoară de colegiu. Conform Hollywood Life, actrița de 48 de ani nu este deloc fericită de când presa scrie că Pitt s-ar fi detașat în sfârșit de mariajul cu ea, îndrăgostindu-se din nou. Mai mult, Angelina se simte oarecum intimidată, deoarece Neri (42) nu este nici starletă, nici vreo tinerică oarecare, ci un profesor, un designer și un arhitect reputat, care lucrează la MIT și care, în plus, este și o femeie extrem de frumoasă…

Brad Pitt și Neri Oxman, femeia de care Brad s-ar fi îndrăgostit.

Brad Pitt și Neri Oxman, femeia de care Brad s-ar fi îndrăgostit.

Conform sursei, Angelina Jolie e geloasă pe noua cucerire a fostului ei soț: Angie a văzut fotografii cu Neri și s-a simțit un pic geloasă. Inteligența incredibilă a lui Neri a înclinat în jos balanța Angelinei. (…) O profesoară la MIT este ultima persoană pe care Angie ar fi ales-o pentru Brad. Ea s-ar fi simțit mult mai confortabil dacă fostul ei soț s-ar fi întâlnit cu o altă actriță de la Hollywood', a mai adăugat sursa.

Fotografia făcută împreună la MIT. Brad și Neri sunt foarte potriviți.

Fotografia făcută împreună la MIT. Brad și Neri sunt foarte potriviți.

Relația lui Brad cu Neri ar avea deja ceva vechime, anul trecut, în luna noiembrie, studenții de la MIT având surpriza de a-l vedea pe actor în sală, la unul dintre cursurile profesoarei lor și se pare că pe cei doi i-a legat în primul rând dragostea pentru arhitectură, ceea ce este un bun început. Imediat după aceea, fotografiile cu cei doi au împânzit internetul și, evident, au ajuns și la Angelina, dar nu numai… Se pare că și prima soție a lui Brad, Jennifer aniston, a fost foarte marcată să afle că fostul ei soț și-a refăcut viața, pentru că, după despărțirea de Justin Theroux, se pare că și aceasta ar fi sperat într-o reconciliere cu Pitt. Foarte ciudat cum femeile din viața lui Brad și-l doresc mai mult după ce l-au pierdut…

Foto: Instagram, Hepta

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton