Kamara a fost operat de urgenţă. A suferit o accidentare gravă

 Pirvu Cristina
.

Kamara a fost operat de urgenţă. Kamara a ajuns la spital, după ce s-a accidentat la un meci de fotbal. Artistul a avut nevoie urgenţă de ajutorul medicilor. Acum se simte mai bine, însă a trecut prin momente mai puţin plăcute. Iată declaraţiile lui Kamara!

Kamara a ajuns pe mâinile medicilor. În timpul unui meci de fotbal disputat înainte de ziua de Paște, acesta s-a accidentat foarte grav și a fost nevoit să intre de urgență în operație. A suferit o fractură de pomete, os zigomatic, sinus și fisură de mandibulă.

'Am dat gol în ultimul minut al partidei. Portarul advers s-a împiedicat într-un fundaș de-al lui și a intrat cu capul în fața mea. Sunt amețit, dar sunt bine. Totul a mers foarte bine. Medicii au fost foarte buni și tot stafful a fost de nota 10. Îi mulțumesc lui Dumnezeu că am trecut peste acest obstacol din viața mea', a declarat Kamara pentru Libertatea.

Artistul se simte bine acum, doctorii i-au recomandat repaos la pat cel puțin două săptămâni.

„Mulțumesc tuturor celor care mi-au fost alături și în mod special celor de la echipa ACS Măgurele, în frunte cu antrenorul echipei, fostul fotbalist Matei Ștefan, care a fost lângă mine în fiecare clipă. Ne revedem curând pe scenă (Alb Negru va lansa un nou single) , dar și pe terenul de fotbal, că doar urmează să joc pentru România la Campionatul Mondial al Artiștilor Fotbaliști 'Art – Football Moscova 2018”, a mai precizat Kamara.

Kamara este jucător al echipei Naţionale a Artiştilor, iar pentru a fi în formă la Campionatul Mondial al Artiştilor Fotbalişti, Kamara jocă pentru echipa AC S Sportul Măgurele, scrie dcnews.ro.

Kamara a avut probleme de în dragoste

Discret cu viața lui personală, până de curând, nimeni nu ar fi crezut că tocmai Kamara este protagonistul unei încurcături sentimentale mai ceva ca-n filmele cu intrigi amoroase complexe. După ce s-a despărțit de femeia cu care a avut o aventură, se pare că solistul vrea să-și recucerească soția.

Adesea se întâmplă ca liniștea și armonia unui cuplu să se zdruncine în momentul apariției primului copil, iar cuplul Oana – Kamara este încă un exemplu, în acest sens. Numai că cei doi, căsătoriți încă, din punct de vedere legal, n-au reușit o conciliere, fiecare găsind alinare în terțe persoane. Kamaraeste cel care și-a asumat o relație, dar idila s-a terminat subit, solistul configurându-și acum alte obiective: intenționează să-și reîntregească familia: „Chiar acum vorbeam cu Kama și mă certam cu el pe What s App. Nimic special, discuțiile noastre, ca de obicei. Îmi tot reproșează că locuiesc cu un bărbat, dar nu e advărat. La un moment dat se va întâmpla și asta, dar acum nu e cazul', ne-a spus Oana.

Foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton