Andreea Tonciu l-a cunoscut pe Flavius Nedelea, actualul iubit al Anamariei Prodan: "Eram la masă cu mai multe persoane și..."

 Raiciu Adriana
.

Andreea Tonciu l-a cunoscut pe Flavius Nedelea, actualul iubit al Anamariei Prodan. Andreea Tonciu este prietenă de mai mulți ani cu Anamaria Prodan. Totodată, impresara i-a devenit nașă în anul 2016, atunci când fosta asistentă TV și-a unit destinele cu Daniel Niculescu. Invitată acum la o emisiune, bruneta a mărturisit cum l-a cunoscut pe Flavius Nedelea, actualul iubit al nașei sale.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE APRILIE, GRATIS, AICI!

Andreea Tonciu a fost invitată la emisiunea moderată de Cornelia Ionescu și a vorbit deschis despre relația de cuplu, dar și despre faptul că l-a cunoscut pe actualul iubit al Anamariei Prodan. Sexy impresara și fostul ei soț, Laurențiu Reghecampf, sunt nașii de cununie ai cuplului Andreea Tonciu – Daniel Niculescu.

ana-flavius-924×600-1ana-flavius-924×600-1

Chiar dacă Anamaria Prodan și Laurențiu Regehcampf nu mai sunt împreună, fosta asistentă TV păstrează legătura cu aceștia, iar acum a povestit că l-a cunoscut chiar pe Flavius Nedelea, milionarul alături de care nașa ei se simtă împlinită și fericită. Iată declarațiile făcute de aceasta în cadrul unei emisiuni.

Citește și: Cum arăta Andreea Tonciu înainte de operațiile și intervențiile estetice. Ce spun fanii despre transformarea vedetei

Citește și: Andreea Tonciu a răbufnit la adresa celor care i-au criticat fiica: „Totul până la copilul meu, mor cu ei de gât”

Citește și: Drama lui Tily Niculae. Actrița a pierdut mai multe sarcini, înainte să devină mamă doua oară: „Noi mai pierdusem trei copilași. O durere imensă'

Citește și: Andreea Raicu spune dacă a fost agresată sau nu, de Tudor Chirilă: „A fost o relație tumultuoasă…” / Vedeta a recunoscut că a fost lovită o dată, de alt bărbat

Andreea Tonciu l-a cunoscut pe Flavius Nedelea, actualul iubit al Anamariei Prodan

În emisiunea online 'Online Story by Cornelia Ionescu', Andreea Tonciu a mărturisit că l-a cunoscut deja pe Flavius Nedelea, actualul iubit al Anamariei Prodan. Totul s-a întâmplat la o masă în familie, iar tot ce poate să spună, după întâlnirea respectivă, este că impresara este extrem de fericită alături de partenerul ei.

Totodată, aceasta a mai ținut să precizeze că nu știe de când cei doi formează un cuplu și nici nu a deschis acest subiect cu Anamaria.

„Eu sunt foarte fericită că nașa mea este fericită. Eu așteptam momentul acesta. Eram la masă cu mai multe persoane, am ajuns, ne-am pupat, el este Flavius și atât. Se știe. Foarte ok totul. Eu nu știu de cât timp este într-o relație cu domnul și nici nu pot să o întreb. Nu-mi permit să o întreb.”, a spus aceasta.

Anamaria Prodan le dă sfaturi în relație

Totodată, ținând cont de faptul că este nașa și prietena lor, aceasta încearcă să-i ajute pe finii ei cu sfaturi, ori de câte ori au probleme în cuplu.

Ca în orice familie, am avut certuri cu soțul meu. Am avut neînțelegeri. De fiecare dată m-a sunat și ne-a pus la punct pe amândoi (n.r.- Anamaria Prodan)„, a mai spus Andreea Tonciu în emisiunea menționată anterior.

sursă foto- Facebook și Captură de ecran

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton