Andreea Tonciu, de urgență la spital cu fiica ei. Ce problemă de sănătate are

 Dumba Gabriela
.

Andreea Tonciu și-a anunțat fanii de pe Instagram că nu are o zi excelentă pentru că a mers la spital cu fiica ei. Din fericire, Rebecca nu are o problemă gravă, este doar răcită, însă bruneta este foarte panicată atunci când vine vorba despre fetița ei.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE MAI, GRATIS, AICI!

Andreea Tonciu își ține tot timpul fanii la curent cu activitățile ei zilnice și povestește pe Instagram tot ce face într-o zi. Astăzi, i-a anunțat pe cei care o urmăresc pe Instagram că a absentat din spațiul virtual pentru că a fost la spital cu fiica ei. Înainte ca lumea să se panicheze, Andreea a menționat că nu este vorba despre nimic grav.

7-andreea-tonciu67-andreea-tonciu6

„Bună dimineața! Eu acum am ieșit din casă. Mă duc că am puțină treabă. Rebi a rămas acasă momentan, pentru că este puțin bolnăvioară, dar o să-și revină curând. De aia am fost absentă, pentru că ieri am ajuns cu ea la spital, dar totul este în regulă.

Sunt foarte liniștită, cu toate că eu sunt o persoană care sunt foarte panicată, de fiecare dată fac ca toată alea, dar are o mică răceală, pot spune. Vă pup!', a spus Andreea Tonciu la InstaStory.

Citește și: Ce mare și frumoasă s-a făcut fetița lui Marius Moga!Maria seamănă cu mama ei

Citește și: Teo, confesiuni dureroase despre familia ei:„A fost cel mai sinistru moment din viața Maiei’/ EXCLUSIV

Citește și: Smiley, dezvăluiri din culisele SuperStar România:„Nu suntem de acord în multe privințe’. Ce face artistul după filmări / EXCLUSIV

Pe 8 iunie a fost ziua Rebeccăi

Andreea Tonciu i-a organizat o petrecere pe cinste fiicei sale pe 8 iunie, ziua în care Rebecca a împlinit cinci ani. Bruneta a profitat pentru a-i dedica fetiței și un mesaj emoționant, care a strâns sute de aprecieri din partea fanilor.

„8.06.2016 ora 9:07 minute❤️🙏 atunci am simtit ca ceva se rupe din mine❤️ si da erai TU inima si sufletul meu❤️🙏! Nu pot descrie in cuvinte ce insemni pentru mine, te iubesc mai presus ca orice pe lumea asta ingerasul meu frumos❤️🙏! Au trecut 5 ani de cand ma faci cea mai fericita! LA MULTI ANI INIMA MEA, sa fi sanatoasa si fericita TE IUBESC❤️❤️❤️', i-a spus Andreea Tonciu fiicei sale, Rebecca, pe Instagram.

Rebecca este pasionată de înot și de modă

Andreea Tonciu și soțul ei, Daniel Niculescu, sunt mândri că fetița lor a început un nou capitol în copilăria sa. La 4 ani, Rebecca s-a apucat de înot, spre bucuria Andreei.

Însă, pe lângă apă, Rebecca iubește și hainele, iar la 5 ani are deja o garderobă impresionantă, cu haine de la branduri de lux. De „vina” este nu doar mama ei care o rasfata cum stie ea mai bine, ci si nasa fetiței, Anamaria Prodan Reghecampf.

Andreea Tonciu s-a casatorit religios cu Daniel Niculescu pe 4 septembrie 2016, iar pe 8 iunie 2016, venea pe lume Rebecca Ana Maria.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton