Adelina are picioarele pline de semne, după Survivor. Războinica a publicat imaginile

 Mirea Roxana
.

Adelina Damian a ajuns recent pe mealeaguri românești de la Survivor România. Aceasta a fost întâmpinată de cei dragi, iar mama ei a avut grijă să îi pregătească o masă pe cinste. Pe de altă parte, Adelina a publicat o fotografie în care le arată urmăritorilor ei cum arată picioarele sale după experiența din Republica Dominicană.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE MAI, GRATIS, AICI!

Adelina Damian s-a întors de la Survivor România și a vrut să le arate fanilor ei cum arată picioarele sale după perioada pe care a petrecut-o în Republica Dominicană. „Daunele' sunt vizibile, dar Adelina nu regretă că a aparticipat la competiția difuzată de Kanal D. Semnele care i-au rămas pe picioare nu sunt produse în urma accidentărilor, ci a mușcăturilor de țânțari.

ade1ade1

„Pișcată toată de țânțari, dar cu cel mai zâmbet de fericire ever pe față… așa ies din această experiență numită Survivor Romania. Am înțeles acum, mai mult ca niciodată, că totul se întâmplă pentru binele meu suprem! Vă mulțumesc tuturor pentru mesaje, voturi, gânduri bune sau mai puțin bune, viața e cu de toate și vreau să mă bucur de ea din plin!', a scris Adelina Damian pe Instagram, după ce s-a întors de la Survivor.

Citește și: Jador a lansat o piesă de despărțire dedicată Georgianei:„Mi-ai spus că el e totul pentru tine…'

Citește și: Ce au vorbit Alin Sălăjean și Culiță Sterp, după Survivor:„O să-i dau un pumn…'

Citește și: Scandal de proporții între Cristina Șișcanu și Elena Ionescu:„Este agresivă și modestă intelectual!'

Citește și: Lora pleacă de la Vorbește Lumea.De ce a renunțat la postul de prezentatoare TV

Adelina, așteptată acasă cu multă mâncare

Adelina a avut parte de un festin pe cinste acasă. Mama ei știa că Războinica a făcut foamea în Republica Dominicană, așa că i-a pregătit fiicei ei tot felul de preparate delicioase. Adelina este fericită că a slăbit la Survivor România, că așa poate să mănânce liniștită din tot ce i-a pregătit mama ei.

Mulțumim, mami! Bine că am slăbit să am unde băga', a scris Adelina Damian la Insta Story, alături de imaginile cu mâncarea pe care i-a pregătit-o mama ei.

Adelina este fericită că a participat la Survivor România și, la aeroport, a vorbit și despre care au fost cele mai dificile momente pentru ea în Republica Dominicană: lipsa mâncării și integrarea în colectiv.

Ce a fost cel mai greu la Survivor pentru Adelina

„Nu știu dacă am avut un moment în care să spun „mamă, mi se pare foarte greu’, doar că după primele două săptămâni am avut un moment în care am început să mă gândesc la mâncare foarte intens. Mă culcam și visam cum mănânc pizza, visam cum shaorme, eu care acasă nu mai mâncasem carne de câteva luni. Îmi doream să mănânc orice. Am avut, așa, o săptămână în care m-au doborât toate gândurile astea, apoi am scăpat de ele și am zis că e OK, orezul din provizii e bun, mai găseam câte un mango prin copac, o bănănuță amărâtă prin junglă și am trecut de treaba asta cu mâncare.

Mi s-a mai părut greu să fiu într-un colectiv cu care nu aveam foarte multe lucruri în comun, dar am încercat să găsesc lucruri în comun, să găsesc subiecte comune de discuție. Poate că ei nu mai aveau chef să vorbească după atâtea luni mare lucruri. Mie mi-a lipsit treaba asta, mi-a lipsit comunicarea. De asta m-am bucurat foarte tare că am intrat cu Bogdan pentru că am avut multe lucruri în comun. Când a plecat, i-am simțit lipsa din punctul ăsta de vedere', a spus Adelina Damian, când s-a întors de la Survivor.

Sursa Foto: Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton