Andreea Marin și Simona Pătruleasa s-au împăcat! De ce s-au certat acum 7 ani

 Dumba Gabriela
.

Andreea Marin și Simona Pătruleasa s-au împăcat după 7 ani! Pe vremuri erau foarte bune prietene, dar din cauza neînțelegerilor în afaceri ale partenerilor lor de viață au rupt orice legătură. Între timp au revenit la sentimente mai bune și au apărut împreună la un eveniment monden petrecut recent în București.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE SEPTEMBRIE, GRATIS, AICI!

Până acum șapte ani, familiile Marin-Banică și Patruleasa-Ivanof erau foarte bune prietene! Însă, neînțelegerile în afaceri au determinat ruptura dintre ele și nu și-au mai vorbit deloc în tot acest timp. Totul a început când Ștefan Bănică și afaceristul Sabin Ivanof au construit împreună un imobil, în 2008. După finalizarea construcției, au apărut conflictele.

652x450_135096-andreea-marin-tarata-fara-voie-intr-un-razboi-stefan-banica-jr-simona-patruleasa-iata-ce-au-de-i652x450_135096-andreea-marin-tarata-fara-voie-intr-un-razboi-stefan-banica-jr-simona-patruleasa-iata-ce-au-de-i

Ștefan Bănică și Sabin Ivanof nu s-au înțeles în privința împărțirii celor zece apartamente din clădire, așa că s-au judecat prin tribunale.

Ștefan Bănică a pus la dispoziție terenul de 1,7 milioane de euro, iar Sabin și Bogdan Ivanof s-au ocupat de construcție prin firma pe care o dețineau, având o prestație de 1.400.000 de euro.

Cei doi frați au susținut că fostul soț al Andreei Marin nu a semnat certificatul de intabulare pentru ca cele zece apartamente, evaluate fiecare la 400.000 de euro, să nu fie vândute, potrivit click.ro.

Citește și: Ce avere aveau Anamaria Prodan și Reghe la începutul relației:„Trăiau destul de modest’

Citește și: Cum s-a schimbat viața Ancăi Țurcașiu, după divorț:„Am sufletul liniștit…’

Citește și: Câți copii are Cristi Borcea. 4 dintre ei au fost concepuți în detenție!

Cântărețul a susținut că frații Ivanof l-au „păcălit' și că a plătit ratele bancare. Juratul de la Antena 1 chiar ar fi scos bani din buzunar pentru a plăti utilitățile, din moment ce construcția nu a fost finalizată la timp.

„Dată fiind situaţia actuală, nu am cum să mai fiu prietenă cu Andreea. Cum aş putea să fiu prietenă cu cineva care vorbeşte urât despre soţul meu? Nu, nu mai suntem prietene, dar nu vreau să discut despre asta', declara Simona Pătruleasa pentru Ziarul Ring, în 2014.

Unde au apărut Andreea Marin și Simona Pătruleasa împreună, după 7 ani

Andreea Marin este imaginea unui brand de bijuterii, iar zilele trecute a fost lansarea oficială a acestuia. Prin urmare, la evenimentul monden au fost invitate și alte vedete din România, printre care Simona Pătruleasa și Andreea Esca.

Ambele sunt prietene bune, acum, ale Andreei Marin și au venit să o susțină pe aceasta în noua campanie de promovare a bijuteriilor.

Andreea Esca s-a fotografiat alături de Simona Pătruleasa, precizând că au venit la un eveniment, pentru a o susține pe Andreea Marin.

„Păi nu o susținem noi pe @andreeamarinromania?', a scris prezentatoarea știrilor de la Pro TV pe Instagram.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton