2 accesorii pe care trebuie neapărat să le ai ca mireasă

 advertising.ringier
.

Fiecare mireasă își dorește să arate impecabil în ziua nunții, ceea ce este de înțeles. Rochia, pantofii, sala sunt toate puse la punct deja, au mai rămas accesoriile de ales pentru ca ținuta să fie completă.

Când a fost ultima dată când ți-ai pus în păr o agrafă? Poate când erai mică sau poate acum câteva săptămâni. Oricare ar fi răspunsul la această întrebare, noi vrem să îți reamintim cât de spectaculos și de versatil este acest accesoriu. Se potrivește de minune oricărei mirese care vrea să arate bine și să se simtă confortabilă cu coafura în ziua ei cea mare.

Brățara nu mai are nevoie de nicio introducere, însă și despre aceasta vom vorbi în articolul de azi.

agrafe de păr și 3 brățări cu pietre Swarovski îți prezentăm, să ai de unde să-ți alegi preferatele și să le comanzi numaidecât de la Roxanne’s pentru ziua și seara nunții.

Agrafe de păr placate cu materiale prețioase

Azi îți povestim despre agrafe de păr de poveste, placate cu materiale prețioase și împodobite cu cristale Swarovski. Dacă până acum nu obișnuiai neapărat să îți prinzi părul, te asigurăm că odată ce le vezi, vei căuta metode cât mai ingenioase să faci asta.

Agrafele de păr pe care ți le prezentăm se potrivesc perfect și ținutelor de seară și acelor office sau, mai bine spus, oricând simți nevoia de un extra glow.

Agrafa de păr Tiara Day

Agrafa Tiara Day, placată cu aur roz de 24 de karate, este împodobită cu trei tipuri de cristale Swarovski: Water Opal, White Opal și Light Peach care dau un look inedit creat din combinația dintre acestea. Datorită culorilor pastel se potrivește de minune chiar și în timpul zilei și unei ținute office.

Agrafa de păr Spring Flowers

Spring Flowers este agrafa de păr placată cu argint și șase tipuri de cristale Swarovski: Black Diamond, Indicolite, Aquamarine, Montana Blue, Light Turquoise și Crystal Clear. Designul original cu frunze aduce simbolistica acestora în outfitul tău și admirația celor din jur la vederea agrafei.

Agrafa de păr Romance

Dacă până și numele te transpune în locuri idilice, închipuie-ți ce putere va avea asupra privirii agrafa Romance, placată cu rodiu și perle Swarovski Tanzanite, Vintage Rose, White Pearl. Aceasta va aduce oricărei ținute o strălucire aparte, care nu va trece neobservată cu siguranță.

Oricare agrafă de păr ai alege să porți în ziua în care ești mireasă va fi de efect. Asta pentru că poți cu ușurință să o asortezi buchetului de flori și celorlalte bijuterii pe care le-ai pus deoparte pentru acest moment special din viața ta.

Brățări cu cristale Swarovski și pietre prețioase

Un alt accesoriu de nelipsit în ziua nunții este brățara. Cu cristale Swarovski sau pietre semi prețioase, este acea bijuterie care va completa armonios ținuta de mireasă.

Brățara Antigua

Antigua este o adevărată operă de artă, fiind lucrată manual în Israel, cu detalii care cu siguranță vor atrage toate privirile invitaților la nuntă. Decorată cu cristale și perle Swarovski Rose Water Opal, Light Rose, Vintage Rose și Rosaline Pearl așezate maiestuos pe detalii geometrice rafinate, este tot ceea ce-ți poți dori pentru ziua cea mare. Alege-o cu încredere și cu siguranță vei avea doar amintiri de neuitat de la nuntă.

Brățara On a Clear Day

Brățara cu cristale Swarovski On a Clear Day, îți va da strălucirea pe care o meriți. Se potrivește de minune cu oricare alte bijuterii ai alege și mai ales cu florile din buchet. Pentru că niciodată nu poți da greș cu strălucirea cristalelor.

Brățara Romance

Romance este brățara care se potrivește perfect cu agrafa de păr care îi poartă numele, făcând parte din aceeași colecție. Ea îți va da buna dispoziție ori de câte ori o vei privi de-a lungul evenimentului, iar aceasta se va transmite și oaspeților.

Ziua nunții este importantă pentru fiecare femeie, de aceea îți recomandăm să investești în bijuterii care îți dau o stare de bine și pe care le poți purta mai apoi și la alte ocazii speciale din viață.

Bijuteriile din colecția Mariana Jewellery au garanția trecerii anilor și le poți face cadou și generațiilor care îți vor urma. Investiția pe care o faci va fi pe termen lung și îți va aminti de momentele plăcute pe care le vei trăi de fiecare dată când le vei purta.

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton