Andreea Marin - „M-aş muta fără ezitare în Capri”

 Florentina Liutic
.

Andreea Marin a fost cucerită definitiv de Capri, insulă pe care s-ar muta oricând. Vedeta a povestit despre acest loc care i-a râmas în suflet pe blogul Elei Crăciun prezentatoarea emisiunii Numai de bine' şi a ştirilor matinale de weekend.

 

marin1

 

„Poate faptul că oamenii zâmbesc mereu sau poate pentru că este o insulă pietonală. Poate culorile apusului despre care povestesc toţi că sunt ireal de frumoase în acea parte a Italiei sau poate mâncarea delicioasă a italienilor. Sau totul a convins-o pe Andreea să descrie Capri-ul drept un un loc aparte din puncte de vedere spiritual, un colṭ de rai, unde clima, atmosfera şi mâncarea sunt extraordinare'.

 

Iar dacă plănuiṭi să bifaṭi această insulă magică pe agenda de călătorie a acestei veri, Andreea mai are un sfat: musai vizitaṭi casa lui Axel Munthe şi faceṭi un tur cu barca în jurul insulei! ', scrie Ela pe blogul său.

 

Săptămânal pe blogul său, Ela invită o vedetă să recomande destinaţia de vacanţă care i-a rămas în suflet.

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton