Crina Matei şi Marius Mihalache împreună pe podium pentru Adina Buzatu

 Florentina Liutic
.

Surpriza de proportii pe podiumul Feeric Fashion Days Alba Iulia, eveniment in cadrul caruia stilista Adina Buzatu a prezentat o colectie de 20 de tinute vestimentare compuse din colectiile celor 52 de branduri pe care le reprezinta in exclusivitate in magazinele TRENDS. 

 

Adepta a ideii constructiei unui show de moda complet si acordand atentie fiecarui detaliu, Adina Buzatu i-a avut drept invitati speciali ai show-ului TRENDS by Adina Buzatu pe Crina Matei  si Marius Mihalache.

 

Buni prieteni ai stilistei, aparitia celor doi artisti nu este deloc intamplatoare, intrucat Crina Matei si Marius Mihalache lucreaza impreuna cu stilista la un spectacol a carui premiera va avea loc in aceasta toamna – este vorba de muzicalul „Cabaret” regizat de Anca Colteanu.

 

„Prezentarea TRENDS by Adina Buzatu de la Alba Iulia a fost o avanpremiera a proiectului pe care il vom lansa in septembrie. Cu Crina sunt prietena de 12 ani, iar cu Marius de vreo şapte ani… Mi-a placut foarte tare ideea de a face nu o simpla prezentare de moda, ci un adevarat spectacol ale carui vedete sunt in egala masura tinutele TRENDS, dar şi muzica interpretata vocal de Crina Matei si acompaniata de tambalul magic al lui Marius Mihalache. Ma bucur mult ca si publicul a reactionat extraordinar cu toate ca erau pregatiti sa vada nu un spectacol muzical, ci o prezentare de moda!”, a declarat stilista Adina Buzatu.

 

Crina Matei si Marius MihalacheCrina Matei si Marius Mihalache

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton