Andreea Marin, primele declarații despre relația cu Radu, fiul lui Ștefan Bănică: "E parte din sufletul meu de când era un copil!"

 Dumba Gabriela
.

Andreea Marin este foarte fericită că Violeta, fiica ei și a lui Ștefan Bănică se înțelege minunat cu fratele ei vitreg, Radu Ștefan. Băiatul, care este rodul dragostei dintre artist și Camelia Constantinescu, are 17 ani și este actor la Teatrul de Comedie din București.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE SEPTEMBRIE, GRATIS, AICI!

Andreea Marin a suprins pe toată lumea când, la Gala UCIN, a apărut împreună cu Violeta Marin, fiica sa şi a lui Ştefan Bănică, şi Radu Ştefan Bănică, fiul cântăreţului. Puțini știau că frații se înțeleg atât de bine, însă Andreea Marin a descris apariția ei alături de cei doi copii drept „o normalitate”.

„Fireşte că am fost mândră să îi am alături pe amândoi. I-am invitat pentru că iubesc teatrul şi filmul amândoi, iar Ştefan este proaspăt student la actorie.' a spus Andreea pentru Click!.

Andreea Marin susține că între Violeta și Radu Ștefan este o relație foarte frumoasă, de frate și soră, chiar dacă nimeni nu-și putea imagina că „Zâna” are o relație atât de apropiată cu băiatul fostului soț.

„Iubire, acesta e cuvântul. Se iubesc tare mult și se sprijină reciproc. E o legătură foarte strânsă.”, a caracterizat Andreea Marin relația celor doi copii.

Citește și: Adevărata relație dintre Ștefan Bănică și Violeta, fiica pe care o are cu Andreea Marin: „Nu înseamnă că nu sunt un tată bun'

1Violeta-si-Radu-Stefan-Banica1Violeta-si-Radu-Stefan-Banica

Ce spune Andreea Marin despre fiul lui Ștefan Bănică

Andreea Marin a confirmat faptul că a păstrat legătura cu Radu Ştefan Bănică, chiar dacă a divorțat de tatăl lui, spunând că „e parte din sufletul meu şi din viaţa mea de când era un copil'.

Radu Ștefan avea doar trei ani atunci când Andreea Marin și Ștefan Bănică s-au căsătorit, așa că este lesne de înțeles relația lor apropiată, având în vedere că timp de șapte ani, când a durat mariajul cu tatăl lui, băiatul a fost tot timpul în casa lor.

Citeste si: Ce discuții există între Andreea Marin și fiica ei. Violeta are interdicții: „E spre binele ei”

În interviul acordat Click!, Andreea mai vorbeşte şi de fiica sa şi felul în care învaţă în această perioadă: „Violeta nu prea are nevoie de ajutor la lecţii şi asta mă bucură, şcoala a evoluat foarte mult şi e şi greu ca părinte să ţii pasul cu vremurile. Dar sunt lângă ea pentru orice sprijin de care are nevoie, Violeta e sufletul meu. Învaţă hibrid acum, însă vremurile sunt incerte, din păcate.'

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton