Vasile Barani a murit, după ce a fost infectat cu COVID-19. Interpretul de muzică populară avea 62 de ani

 Stamen Diana
.

E vestea tristă a zilei. Vasile Barani, cunoscutul interpret de muzică populară, a murit la 62 de ani, după ce a fost infectat cu COVID-19.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE SEPTEMBRIE, GRATIS, AICI!

Noaptea trecută, Vasile Barani, unul dintre cei mai cunoscuți interpreți de muzică populară din Maramureș, a murit. Vestea a picat ca un trăsnet pentru familie, dar și pentru toți cei care l-au cunoscut.

Se pare că acesta se confrunta de cu probleme de sănătate, însă nu atât de grave încât să-i provoace decesul. Vasile Barani s-a simțit rău duminica trecută și a fost la spital, unde a fost testat pozitiv cu COVID-19, potrivit axanews.ro. Artistul a rămas internat la Spitalul din Sighetu Marmației și urma să fie transferat la Spitalul suport Covid TBC din Baia Mare.

Citește și: „Angela Similea a murit într-un accident de mașină!” este știrea falsă care a șocat, înainte de Revoluție. Dramele neștiute ale artistei, din perioada comunistă

Din păcate, Vasile Barani a murit astăzi dimineață, la 62 de ani. Colegii de breaslă sunt în stare de șoc și au transmis mesaje pentru regretatul interpret.

Vasile-Barani-a-murit-1Vasile-Barani-a-murit-1

'Cutremurați, până-n adâncul sufletului, ca de un trăsnet care despică arborele până la rădăcină, am primit vestea plecării dintre noi, la cele veșnice, a prietenului nostru drag Vasile Barani,un om cu totul special, un om cu suflet mare.
Gândurile și rugăciunile noastre sunt alături de familia greu încercată! Dumnezeu să vă ofere mângâiere în aceste momente dureroase!
Prieten drag, te vom purta mereu în inimă! Fie ca îngerii să vegheze drumul tău lin către Dumnezeu!'
, au scris Cornelia și Lupu Rednic pe una dintre rețelele de socializare.

Citește și: Un fitness influencer a murit de COVID-19, la 33 de ani. Mesajul de pe patul de spital al lui Dmitriy Stuzhuk

FOTO: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton