Andreea Marin Banica se implica intr-o noua campanie umanitara

 Revista VIVA
.
Andreea Marin BanicaDupa ce s-a implicat alaturi de UNICEF in cauza copiilor cu dizabiliati si a mers in Republica Centrafricana unde a fost lansata campania de vaccinare antitetanos, Andreea Marin Banica sare in sprijinul copiilor cu autism.

Vedeta se alatura camaniei initiate de Jurnalul National dedicata celor 30 000 de copii autisti din Romania.

„Dupa ce am devenit mama, am simtit o data in plus ca se apropie timpul cand trebuie facut mult mai mult si asta implica forte care trebuie sa vina impreuna, mana in mana, fiindca nimeni nu se poate lupta de unul singur pentru un fenomen atat de greu de vindecat.', scrie Andreea Marin pe blogul sau.

„Cand spun fenomen' nu ma gandesc la autism, la boala in sine, ci la ignoranta, lipsa de informatii si de implicare din Romania anului 2008, la un nivel care ar putea schimba cu adevarat lucrurile pentru zecile de mii de copii ce sufera de autism si pentru familiile lor.', a adaugat vedeta.

Puteti vedea ultimul documentar realizat de Andreea Marin Banica in Republica Centrafricana precum si interviul cu Salma Hayek, accesand: http://www.andreeamarinbanica.acasa.ro/.

Foto: arhiva Viva!

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton