Se redeschide Bam Boo din Iulius Mall Iasi

 Revista VIVA
.
Vineri, 31 octombrie 2008, Bam Boo se relanseaza in cadrul galeriei comerciale Iulius Mall din Iasi.

Magazinul Bam Boo a fost relocat tot in cadrul Iulius Mall, intr-un spatiu mai generos si mai calduros, dupa aproximativ 4 luni de inactivitate.

Bam Boo

Locatia magazinului Bam Boo, Iulius Mall, cel mai mare mall din estul Romaniei, numara 210 magazine, FoodCourt International si SportZone si are un flux de peste 5.000.000 de clienti anual.

Din cadrul conceptului american de one stop shopping ce caracterizeaza Iulius Mall face parte si Bam Boo, pe segmentul de cadouri si decoratiuni interioare. Magazinul proaspat deschis in Iasi pastreaza specificul magazinelor Bam Boo ce se caracterizeaza ca o oaza de liniste si ambianta in mijlocul unei vieti cotidiene. In magazin, clientii pot gasi accesorii de baie, bucatarie, dormitor, decoratiuni si atmosfera, dar si foarte multe optiuni de cadouri. In plus, pentru intampinarea Sarbatorilor de iarna, clientii pot deja gasi pe rafturile magazinului noua colectie de Craciun. Aceasta numara accesorii pentru brad si decorarea casei, cadouri pentru familie si prieteni, pentru aranjarea mesei festive.

Redeschiderea magazinului din cadrul Iulius Mall Iasi reprezinta un pas important pentru lantul Bam Boo. Acest magazin vine la timp pentru a intampina cerintele publicului inainte de cea mai importanta sarbatoare, cea a Craciunului. Ne pare bine ca am reusit sa redeschidem Bam Boo in Iasi, in cel mai mare centru comercial din estul tarii si suntem convinsi ca ne vom ridica la inaltimea asteptarilor clientilor' spune Ignacio Barraquer, Director General.

Magazinul Bam Boo este deschis zilnic intre orele 10 si 22, in cadrul Iulius Mall.

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton