Andreea Marin, adevărul despre căsniciile cu Ștefan Bănică și Tuncay Ozturk: "O mare greșeală, prefer să uit!"

 Dumba Gabriela
.

Andreea Marin a făcut declarații surprinzătoare despre căsniciile ei cu Ștefan Bănică și Tuncay Ozturk, iar despre acesta din urmă a spus clar că a fost o greșeală. Recent, Andreea spunea că terapeutul turc a profitat de celebritatea ei pentru a-și face un nume în România.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE MARTIE, GRATIS, AICI!

Andreea Marin a afirmat în această primăvară că pentru toți bărbații din viața ei a fost o femeie de carieră, iar unul dintre soți s-a folosit chiar de celebritatea ei pentru a câștiga și el notorietate. Andreea Marin a fost căsătorită de două ori, prima oară cu Ștefan Bănică și a doua oară cu Tuncay Ozturk.

4351535343515353

Andreea Marin și Tuncay Ozturc au fost căsătoriți între 2014 și 2017, iar el a devenit cunoscut în presă și lumea mondenă, dar mai ales în lumea medicală unde își câștigă traiul ca terapeut, în urma relației cu Zâna Surprizelor.

Invitată în emisiunea lui Mădălin Ionescu de la Metropola TV, Andreea Marin a declarat că preferă să-și șteargă din memorie căsnicia cu Tuncay: „Să uităm a treia căsătorie. A fost o mare greșeală această a treia relație și prefer să o uit'.

Citește și: Mesajul emoționant transmis de Violeta, fiica Andreei Marin, către fratele ei, Radu Ștefan Bănică:Când am văzut filmarea, am început să plâng

Citește și: Ștefan Bănică Junior și fiul lui, Radu, participă la Chefi la Cuțite

Citește și: Andreea Marin, primele declarații despre relația cu Radu, fiul lui Ștefan Bănică:’E parte din sufletul meu de când era un copil!’

Ce a spus Andreea Marin despre căsnicia cu Ștefan Bănică

Andreea Marin a zis că de fiecare dată ea a fost cea care a decis să se despartă de bărbații cu care a fost și niciodată nu a lăsat o portiță de întoarcere. Odată ce a luat decizia despărțirii, așa a rămas. Și dacă de Tuncay nu vrea să mai audă, în ceea ce-l privește pe Ștefan Bănică, Andreea spune că îl respectă în calitate de tată al fiicei sale.

„Eu nu m-am înrudit cu un om pentru că era cunoscut. Eram destul de cunoscută și eu. Nu era nicio atracție pentru mine faptul că era cunoscut sau nu. Nu mă speria că avea renume de cuceritor. Pentru mine el (n.r.: Ștefan Bănică) este doar tatăl copilului meu și atât. Este singura calitate care mai contează astăzi pentru mine', a mărturisit Andreea Marin.

„Tot ce contează azi pentru mine este relația prezentă, copilul meu și trecutul are relevanță doar pentru că a lăsat niște lecții de viață. Nu trăiesc deloc în trecut. La ce bun să te tot întorci în urmă? Chiar și regretul, nu văd niciun rost', a mai spus Andreea.

Toți bărbații din viața mea m-au luat deja ca o femeie de carieră

În tot timpul cât au fost împreună, Andreea Marin și-a susținut profesional și i-a promovat clinica, serviciile, numele, însă arc peste timp, ea considera cum că Tuncay a profitat de numele ei.

„Toți bărbații din viața mea m-au luat deja ca o femeie de carieră. Nu am avut mari probleme din cauza asta. Nici cele bune, nici cele rele nu s-au întâmplat din cauza carierei.

Nu au avut legătură cu asta. Ba chiar dimpotrivă, au ajutat pe unul dintre foștii soți. Mă refer la cineva mai dornic să iasă în față, ca să spun așa. Nu o putea face prin propriile forţe, așa că a făcut-o căţărându-se pe umerii mei. Se întâmplă și aşa ceva. Sunt și relații în care nu observi că celălalt are un interes care întrece sentimentele. Ți se pare normal până la un punct’, a declarat Andreea Marin acum ceva vreme, potrivit wowbiz.ro.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton