Pepe are probleme cu banii, după divorț: „Mi-au promis că îmi dau bani, că îmi dau un teren”

 Lupescu Anca
.

Pepe are probleme financiar, de când cu pandemia de coronavirus. În plus, el a divorțat de Raluca Pastramă, motiv pentru care cei doi au fost nevoiți să își împartă averea. Se pare că după divorț, artistul a fost nevoit să vândă afacerea pe care o avea împreună cu Raluca.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE MARTIE, GRATIS, AICI!

Pepe vrea să vândă salonul de pe Calea Victoriei, însă în vreme de pandemie, nu se întrezărește niciun cumpărător. Artistul vrea să vândă salonul care are coafor, cosmetică, make-up, barbershp și servicii de manichură-pedichiură la prețul de 530.000 de euro. Asta era oferta inițială, pentru că Pepe a mai scăzut din preț, văzând că nu există niciun potențial client.

'Nu l-am mai vândut, însă, daca vine mâine cineva cu banii jos, îl dau din prima. Până acum am avut mulți clienți care au venit și mi-au promis multe, că îmi dau banii, ba că îmi dau un teren, ba că îmi dau o mașină, însă nu s-a concretizat nimic. Așa, pe vorbe, eu nu dau afacerea', ne-a spus Pepe, pentru Impact.ro.

Pepe spune că a avut câțiva interesați de oferta lui, care i-au promis că oferă la schimb terenuri sau sume de bani, însă niciunul nu a finalizat tranzacția. Cântărețul spune că nu l-ar deranja nici să închirieze salonul, iar asta pentru că nu are timp de el.

Iata-cati-bani-vor-avea-de-impartit-Raluca-si-Pepe-2Iata-cati-bani-vor-avea-de-impartit-Raluca-si-Pepe-2

'Salonul a fost închiriat timp de nouă luni, contractul inițial a fost pe trei ani, însă, din cauza pandemiei, lucrurile nu au mai mers. Este o afacere pe care îmi doresc să o vând, dacă nu o vând am să o închiriez, că îmi convine și așa. Până acum am avut mulți clienți care au venit și mi-au promis multe, că îmi dau banii, ba că îmi dau un teren, ba că îmi dau o mașină, însă nu s-a concretizat nimic. Așa, pe vorbe, eu nu dau afacerea.Până la urmă cred că o să dau un anunț că îl închiriez. Eu nu am timp de așa ceva, plus că trebuie să te și pricepi. Dacă îl țin închis cinci ani nu pierd nimic', a mai spus el.

După divorț, Pepe a rămas cu salonul de înfrumusețare, în timp ce Raluca a păstrat grădinița.

Cum și-au împărțit Pepe și Raluca Pastramă averea, după divorț

Artistul și soția lui au decis în sfârșit cum vor împărți averea, dar și custodia celor două fetițe ale lor.

 Artistul rămâne cu două mașini scumpe și cu vila din Pipera, în valoare de 400.000 de euro. Aici au și locuit împreună când formau o familie. Mai mult decât atât, Pepe primește și afacerea din Centrul Capitalei.

Raluca Pastramă primește grădinița pe care a construit-o și de care s-a ocupat personal, în valoare de 380.000 de euro, precum și alte bunuri și bijuterii în valoare de 100.000 de euro. Sursa citată anterior mai menționează că Raluca a fost surprinsă în București în timp ce conducea o mașină ieftină, la mâna a doua.

Citește și: Pepe și Raluca Pastramă, primul pas spre împăcare? Cum a decurs ultima întâlnire, în familie

Citește și: De ce a fost Ioana acasă la Ilie Năstase, după ce a fost bătută: „El îmi cere să ne împăcăm’

Citește și: Pepe, confesiuni cu lacrimi în ochi despre divorțul de Raluca Pastramă: ‘Maria, fiica mea, mi-a zis că…’

Citește și: Cum arăta Raluca Pastramă la 19 ani, înainte de a-l cunoaște pe Pepe. Între timp, și-a făcut multe operații estetice

Raluca și-a dorit dintotdeauna o grădiniță, iar Pepe a ajutat-o să-și pună planurile în aplicare, artistul investind 450.000 de euro în afacere. Bruneta și-a văzut visul cu ochii, iar grădinița a primit numele celor două fiice ale cuplului, Rosa și Maria. În timp ce soțul ei a venit cu investiția, Raluca s-a ocupat de partea administrativă, începând cu amenajările și încheind cu alegerea angajaților.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton