Andreea Marin a împlinit 48 de ani. Cine sunt marile iubiri ale prezentatoarei TV

 Ifrim Georgiana
.

Andreea Marin a împlinit 48 de ani. Joi, 22 decembrie, fosta prezentatoare TV își sărbătorește ziua de naștere. Vedeta și-a început cariera în televiziune la vârsta de 19 ani, atunci când s-a angajat la TVR Iași. La acea vreme, aceasta modera emisiunea „Țara lui Piticot', avându-l coleg pe Daniel Buzdugan. După aproape 30 de ani de carieră, Andreea Marin a rămas neschimbată și este una dintre cele mai importante figuri ale televiziunii din România.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE NOIEMBRIE, GRATIS, AICI!

Astăzi, 22 decembrie, Andreea Marin împlinește 48 de ani. Deși are o carieră formadabilă în televiziune, vedeta este absolventa Facultății de Informatică din cadrul Universității „Alexandru Ioan Cuza' din Iași. Apogeul carierei sale l-a atins în anul 1999, atunci când a ajuns realizator și director de programe la emisiunea „Surprize, surprize', difuzată pe TVR1, timp de 9 ani. În plan personal, fosta prezentatoare formează de cinci ani un cuplu cu Adrian Brâncoveanu. Aceasta are o fiică, pe nume Violeta, din căsnicia cu Ștefan Bănică.

an9-5an9-5

Andreea Marin a împlinit 48 de ani. Pe lângă cariera în televiziune, vedeta este implicată în numeroase proiecte caritabile fundații umanitare, învățând-o și pe fiica ei, Violeta, să se aplece asupra nevoilor celor din jurul ei.

Citește și: De ce a născut-o Andreea Marin pe fiica ei, Violeta, înainte de termen:„Am grăbit lucrurile. Cu vreo săptămână înainte…'

Citește și: Ce sumă uriașă plătește Andreea Marin pentru studiile fiicei sale. Violeta este elevă la o școală privată:”Muncesc în primul rând pentru copilul meu”

Citește și: Andreea Antonescu a publicat primele imagini cu fiica ei nou-născută:„Suntem foarte bine și liniștite'

Citește și: Messi are cea mai apreciată fotografie din istoria Instagram.Postarea cu trofeul mondial a bătut orice record

Andreea Marin a împlinit 48 de ani

Pe vremea când se afla în primul an de facultate, Andreea Marin a aplicat pentru un post de reporter. Deși a fost descurajată de colegele sale, vedeta s-a ambiționat și a reușit să se remarce printre cei 200 de candidați.

„În anul I de facultate am văzut pe un afiș că se anunța un post de reporter. M-am întors în camera de cămin studențesc, iar colegele mele – stăteam pe atunci cinci în cameră – au știut pe ce buton să apese. Mi-au zis: Nu te chinui, nu te duce pentru că oricum nu ai cum să iei, sunt peste 200 pe loc.

Au apăsat exact pe butonul acela: Nu se poate? Stai să vezi că se poate. Nu uit niciodată binele pe care mi l-au făcut, pentru că fără acel „Nu se poate' nu ar fi existat viața mea de astăzi. Deloc. Nu m-ar fi ambiționat, nu aș fi făcut pasul acela. Nu aș fi cunoscut această bogăție care înseamnă cuvântul, imaginea, mesajul transmis unei lumi largi', a mărturisit Andreea Marin pentru EGO.

„Locul în care eu vreau să fiu este lumina'

De-a lungul carierei, Andreea Marin s-a remarcat prin diplomația sa, deși i-au fost adresate numeroase acuzații și vorbe grele. Vedeta a preferat întotdeauna să stea departe de scandaluri mondene, susținând că se simte în largul ei acolo unde este „lumină' și „pace interioară'.

„Eu nu sunt genul de om care să întrețină astfel de scandaluri. Mă coboară situațiile de genul acesta, ori eu nu sunt acolo. Locul în care eu vreau să fiu este lumina. Vreau să mă simt în lumină. Acolo sunt ca peștele în apă, acolo mă simt eu bine cu mine. În lumină, în credință, în pace interioară.

Când astfel de oameni încearcă să creeze furtuni în pahare cu apă, vei vedea că de cele mai multe ori nu intervin. Îi las să vorbească. Și vine momentul în viață, am această credință, când, fără să fac nimic, realitatea arată unde ajunge fiecare. Nu trebuie să faci mare lucru. Desigur că dacă ai dreptate într-o situație tu poți puncta adevărul tău, fără să cobori în mocirlă. Dar până la urmă în viață ne așezăm, prin acțiunile noastre, fiecare pe locul pe care îl merităm', a adăugat aceasta, potrivit sursei citate.

Andreea Marin a fost căsătorită de 3 ori

La vârsta de 21 de ani, fosta prezentatoare s-a căsătorit cu Cristian Gheorghiță, însă povestea lor de dragoste, deși intensă, s-a terminat după cinci ani. Cei doi au format un cuplu în perioada 1995-2000.

În luna ianuarie a anului 2006, Andreea Marin s-a recăsătorit cu Ștefan Bănică. Un an mai târziu, aceasta a adus-o pe lume pe Violeta, unicul ei copil. Mariajul celor doi a rezistat până în 2007, atunci când au anunțat, pe rețelele de socializare, că au hotărât să meargă pe drumuri separate.

„Dragii noştri, acest mesaj este pentru cei cărora le pasă cu adevărat de evoluţia noastră profesională şi personală şi care ne respectă intimitatea. După 7 ani de căsnicie, am decis de comun acord că e mai bine pentru noi să ne separăm, cu respect pentru tot ceea ce am construit împreună şi pentru copilul nostru.

Planurile noastre de viitor nu mai coincid, dar vom continua să avem o relaţie civilizată, caldă, atât pentru fetiţa noastră, cât şi pentru noi. Ne-am trăit relaţia cu discreţie, atât cât ne-a permis statutul de persoană publică, ce înseamnă pentru alţii în ziua de astăzi, din păcate, transformarea vieţii particulare într-o telenovelă', au anunțat cei doi în 2013.

După divorțul de Ștefan Bănică, fosta prezentatoare TV s-a căsătorit civil cu medicul turc Tuncay Öztürk, însă s-au separat după trei ani. În prezent, aceasta formează un cuplu cu Adrian Brâncoveanu, cei doi fiind împreună de aproximativ cinci ani.

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton