Andreea Mantea s-a tuns singură. Cum arată acum: „M-am trezit cu o poftă nebună”

 Ifrim Georgiana
.

Andreea Mantea a recurs la o schimbare de look. Pe rețelele de socializare, prezentatoarea de la Kanal D și-a surprins fanii cu o nouă frizură. Aceasta nu a apelat la ajutorul unui hair-stilyst, ci a preferat să facă transformarea în propria baie, adică să se tundă singură. Iată cum arată acum moderatoarea emisiunii „Casa iubirii'!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE OCTOMBRIE, GRATIS, AICI!

Andreea Mantea este un dintre cele mai apreciate și îndrăgite prezentatoare de la noi din țară. Pe rețelele de socializare, acesta a strâns o comunitate formată din peste două milioane de urmărtori, acolo unde obișnuiește să împărtășească secretele frumuseții sale și aspecte din viața privată. De această dată, bruneta și-a luat fanii prin surprindere, după ce a postat câteva fotografii cu noua sa frizură.

man-1man-1

Andreea Mantea a recurs la o schimbare de look. În trecut, bruneta susținea că s-a confruntat cu căderea excesivă a părului. Aceasta a apelat la produse de îngrijire din farmacie și a renunțat să mai folosească placa și ondulatorul.

Citește și: Andreea Mantea a fost scoasă din sărite de o concurentă de la Casa iubirii:”Nu ți-e rușine?”

Citește și: De ce fiul Andreei Mantea nu vrea să îl vadă pe tatăl lui, Cristi Mitrea:”E destul de mare să decidă singur”

Citește și: Călin Geambașu a recunoscut că a divorțat pentru că avea o amantă:”Nu voiam să-mi înșel toată viața soția”

Citește și: Anunțul făcut de Paula Seling, după ce a divorțat de Radu Bucura:„După o grămadă de planuri…'

Andreea Mantea a recurs la o schimbare de look. S-a tuns singură

Pe contul său de Instagram, prezentatoarea de la Kanald D a postat câteva fotografii cu noua sa frizură. Încă de la primele ore ale dimineții, aceasta a decis că este timpul pentru o schimbare de look, iar transformarea a făcut-o în propria baie.

Deși rezultatul nu este perfect, Andreea Mantea a susținut că este mulțumită de felul în care arată, mai ales că și-a dorit foarte mult să facă o astfel de schimbare. Deocamdată, aceasta nu își dorește să renunțe la culoarea părului ei, brunetul fiind cel care a consacrat-o de-a lungul carierei.

„M-am trezit cu o poftă nebună! Să mă tund! Nu prea este drept, dar merge', a scris Andreea Mantea pe Instagram.

„Am încercat tot felul de diete'

Andreea Mantea a susținut că a renunțat la diete, având în vedere că nu a obținut rezultatele pe care și le dorea. În schimb, prezentatoarea este destul de activă pe parcursul zilei, lucru care o ajută să se mențină în formă.

„Am încercat tot felul de diete, care mai de care, însă la finalul acestora şi după ce le-am tot experimentat pot trage concluzia că nu asta este soluţia salvatoare. Da, poate pe termen scurt are efecte. Pentru un trup armonios, dar şi sănătos, în acelaşi timp, trebuie să avem un stil de viaţă echilibrat, să facem sport, mişcare cel puţin jumătate de oră pe zi.

Eu sunt foarte activă în timpul zilei, cred că asta mă şi ajută să mă mențin şi să ard foarte multe calorii', spunea în trecut vedeta pentru revista okmagazine.ro.

Sursa foto: Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton