Adriana Simionescu, fiica lui Adrian Minune, este însărcinată: "Avem foarte mari emoții"

 Dumitrache Laura
.

Adriana Simionescu este însărcinată. Adrian Minune se poate considera un bărbat împlinit. Pe lângă cariera carieră de succes, manelistul are o familie absolut minunată. Karmen a fost cea care l-a făcut bunic pentru prima dată pe artist. Acum, Adriana, fiica cea mică a acestuia este însărcinată.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE OCTOMBRIE, GRATIS, AICI!

Adriana Simionescu este însărcinată cu primul copil. Artista este extrem de fericită că va deveni mamă pentru prima oară. În vârstă de 19 ani, fiica cea mică a lui Adrian Minune va avea un copil cu iubitul ei. Vestea a bucurat întreaga familie, mai ales pe celebrul manelist.

adrian minuneadrian minune

Fiica cea mică a lui Adrian Minune are o relație de ani buni cu partenerul său, iar peste câteva luni vor deveni părinți pentru prima oară. Cântăreața se pregătește să se căsătorească religios și civil cu iubitul ei. Adriana Simionescu este extrem de fericită că urmează să devină mamă.

Citește și: Cum se înțelege Adriana Simionescu, fiica lui Adrian Minune, cu viitorul ei soț:„Nu există relație fără certuri'

Citește și: De ce a amânat nunta Adriana Simionescu, fiica cea mică a lui Adrian Minune:”Așteptăm să treacă…”

Citește și Bianca Drăgușanu, nervoasă din cauza lipsei locurilor de parcare din București:„De cinci ani plătesc amenzi, ce faceți cu banii?'

Citește și: Gimnasta Mirela Frâncu, la un pas de moarte, în urma unui atac armat:”Ne-am trezit sub gloanțe”. Un tânăr s-a răzbunat fiindcă nu a vrut să-i fie iubită

Adriana Simionescu este însărcinată

Fiica cea mică a lui Adrian Minune este însărcinată. Adriana Simionescu va deveni mamă la 19 ani. Artista trăiește o poveste de dragoste frumoasă alături de iubitul ei, iar în curând vor deveni părinți. Cântăreața se pregătește să se căsătoreasă religios și civil cu partenerul său, dar se pare că cel mai frumos cadou l-au primit mai devreme.

Pe 9 decembrie, Adriana Simionescu urmează să împlinească 20 de ani, iar petrecerea de aniversare va fi una intensă, căci vor sărbători și sarcina. Adriana și Nicu sunt extrem de fericiți că vor deveni părinți.

Adriana Simionescu: „Avem foarte mari emoții”

Adriana, fiica cea mică a manelistului a confirmat sarcina și abia așteaptă să își țină bebelușul în brațe. Artista are o relație de mult timp cu Nicu, iar tânărul a fost foarte hotărât să își construiască o familie alături de Adriana. Acesta a planificat totul în secret cu părinții artistei, și a cerut-o în căsătorie.

Adriana și viitorul ei soț urma să facă nunta anul trecut, dar în urma unui deces au decis să amâne evenimentul. Da, sunt însărcinată, avem foarte mari emoții.', a declarat Adriana pentru click.ro.

Cine este logodnicul Adrianei Simionescu

Nicu, logodnicul Adrianei Simionescu provine dintr-o familie înstărită. Familia acestuia deține un lanț de frizerii în Capitală. Nicu și Adriana își doresc o nuntă tradițională, cu multe preparate tradițioanle.

Deși Adriana urmează să devină mamă, aceasta nu vrea să renunțe la cariera de artistă. În urmă cu doar câteva luni, fiica lui Adriana Minune a lansat piesa 'Dans cu tine', melodie care se bucură de succes pe Youtube. Adriana Simionescu a participat la 16 ani la Vocea României, unde a câștigat un loc în echipa lui Horia Brenciu. Cu siguranta, Adrian Minune este extrem de mandru de cei trei copii ai sai.

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton