Andreea Esca, mesaj dur pentru cei care o acuză că nu a avut COVID-19: "Parcă suntem într-un război"

 Laciu Andreea
.

Anul trecut, Andreea Esca anunța ca a suferit din cauza infecției cu noul virus. De asemenea, soțul prezentatoarei de la ProTV, a ajuns într-o stare destul de gravă, internat la spital. Abia acum, Andreea a făcut noi declarații despre acest subiect, în emisiunea lui Mihai Petre. Vedeta le-a răspuns celor care o acuză și în prezent că ar fi mințit în 2020.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IANUARIE, GRATIS, AICI!

Mihai Petre, fostul jurat de la Românii au Talent, și-a lansat recent o emisiune pe Youtube. Andreea Esca a fost invitata lui, iar coregraful a adus în discuție ceea ce s-a întâmplat anul trecut. El a mărturisit că l-a șocat acest val de ură care a venit în direcția prezentatoarei de la ProTV.

 Nu am fost puși niciodată în situația aceasta. Noi, omenirea. Această pandemie a modificat complet felul în care oamenii au început să reacționeze. Ne-a dat peste cap pe absolut toți. Unii au reacționat într-un fel, alții, în alt fel. Nu avem noi cum să coordonăm asta sau cum să ne explicăm. În online noi nu i-am văzut decât pe ei (n.r. pe cei cu hate-ul).

Oamenii aceia care au fost afectați, care au înțeles despre ce a fost vorba, care nu aveau nimic rău de spus, m-au sunat, mi-au explicat, nu sunt tipul de oameni care să își pună părerile în scris, pe un Facebook”, a declarat Andreea Esca, în emisiunea lui Mihai Petre.

andreea escaandreea esca

Dan Bittman a acuzat-o pe Andreea Esca de minciună

Printre cei mai aprigi critici ai Andreei Esca se numără și Dan Bittman. Artistul a făcut o serie de declarații publice care i-au revoltat pe mulți. Cu toate că este prieten cu prezentatoarea TV, nu s-a ferit să o atace și pe ea.

Cu Andreea Esca, cu care, repet, sper să mai fie amica mea, eu am avut o singură întrebare pe care mi-am pus-o. Atâta vreme cât Andreea Esca este pionul principal al PRO TV, atâta vreme cât toată redacția de știri gravitează în jurul ei, de la portar, până la director, deci toată lumea intră în contact cu ea. În momentul în care Esca a susținut că are Covid și s-a izolat, păi trebuia să se închidă postul, toți trebuiau să intre în izolare.

Ori, asta nu s-a întâmplat. Nu le doresc răul, dar sunt lucruri care se bat cap în cap. Legea este din păcate aplicată numai unora. S-a făcut propagandă prin intermediul persoanelor publice pentru acest virus. Se căutau sportivi, oameni de marcă, artiști, cântăreți. Unii au reacționat mai bine, alții, nu. Cu toții suntem datori cu o moarte. Să nu uitați asta!', a declarat Dan Bittman, pentru Impact.

Citește și: Dan Bittman șochează din nou! Acum, susține că Andreea Esca a înscenat că a avut COVID-19

Citește și: Andra vede prima ediție Românii au Talent din izolare. Cum se simte: „O zi cu dureri musculare'

Citește și: Loredana Chivu și-a lăsat mașina descuiată și a fost jefuită. Hoții i-au furat bunuri de peste 5 mii de euro

Citește și: Smiley, acuzat că a fost plătit, după ce a susținut-o pe Andreea Esca

Andreea Esca, mesaj dur pentru cei care o acuză că nu a avut COVID-19

Vedeta TV a fost și ea uimită de reacția celor care au acuzat-o că minte sau că a primit bani pentru a susține că s-a infectat.

„Oamenii au reacții super ciudate, în momentul ăsta nu există decât păreri pro ori contra. Parcă suntem într-un război. Ori ești cu ăia, ori cu ăia, a mai completat Andreea Esca, în emisiunea lui Mihai Petre, de pe canalul lui de Youtube.

„Da, am fost bolnavă de COVID-19, atât eu cât și soțul meu și unul dintre copii și mulțumită lui Dumenzeu și medicii extraordinar suntem bine și avem un rezultat negativ toți trei. Lucrurile au fost foarte ciudate, nu știu dacă neapărat complicate, dar niciodată nu te aștepți să ți se întâmple ție și primul care s-a îmbolnăvit a fost soțul meu.

Acea de două zile febră foarte mare pe care am asociat-o cu o problemă gastrică, ne-am gândit la o enterocolită, pentru că el de obicei la probleme cu stomacul făcea febră. Mi s-a părut ciudat că era a treia zi în care făcea febră mare aproape de 40 de grade‘, au fost primele declarații făcute de Andreea Esca anul trecut, după ce s-a aflat despre problemele ei de sănătate.

De obicei se întâmpla o singură noapte, atunci ne-am impacientat și am chemat salvarea, ne-au făcut testul de coronavirus. El a ieșit pozitiv, eu am ieșit negativ. Imediat a fost dus la spital, eu am hotărât chiar dacă eram cu rezultat negativ, să rămân în izolare pentru 14 zile și să îi fac testul băiatului nostru care locuiește cu noi. El a ieșit cu un rezultat pozitiv, neavând vreun simptom, decât îl deranja gâtul, dar nu febră.

Am gustat diverse lucruri și nu aveam gust. Nu simțeam nimic. Mi-am dat seama că între timp am devenit purtătoare a acestui virus. Am avut un rezultat pozitiv și eu. Aveam o amigdalită, dar nu m-am speriat pentru că fac foarte des roșu în gât, nu m-am panicat, nu m-a dus gândul către COVID. Când mi-am pierdut gustul și mirosul mi-am dat seama că despre asta e vorba‘, a declara Andreea Esca, în 2020.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton