Câți bani le oferă lunar Anamaria Prodan fiicelor ei. Suma este una colosală

 Cica Cristina
.

Anamaria Prodan a susținut la un moment dat că ar avea bani să trăiască încă 20 de vieți de acum încolo. Impresara le asigură copiilor ei toate condițiile pentru a nu duce lipsă de nimic, însă își dorește ca ei să înțeleagă că banii nu se câștigă ușor. Ce sume le oferă, totuși, celor două fiice Sarah și Rebecca, în fiecare lună.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IANUARIE, GRATIS, AICI!

Anamaria Prodan vorbește mereu deschis despre viața ei și nu se ferește să dea răspunsuri directe care o vizează. Vedeta are tot ceea ce-și dorește și îi merge excelent atât în plan profesional, cât și personal.

Anamaria-Prodan-fiice-1Anamaria-Prodan-fiice-1

Are o avere fabuloasă, care o plasează, împreună cu Laurențiu Reghecampf, în topul primilor 100 cei mai bogați oameni din țară. Cu toate acestea, vedeta susține că a încercat, ca mamă, să-i facă pe copiii ei sa înțeleagă care e valoarea banilor.

Întrebată, la un moment dat, ce sume le oferă lunar fiicelor sale Sarah și Rebecca, Anamaria Prodan a răspuns fără să se eschiveze: „Depinde. Între 1500 și 3000 de euro pe lună', a declarat Anamaria Prodan, potrivit playtech.ro.

Cu alte cuvinte, cele două fete ale Anamariei Prodan primesc între 7.200 și 14.400 de lei pe lună, dacă se transformă sumele amintite în lei.

Citește și: În ce relații este Anamaria Prodan cu primul soț. Cine e tatăl fiicelor ei:”N-au știut nici mama, nici copiii că am divorțat”

Citește și: Cum arată vila de 3 milioane de euro pe care o deține Anamaria Prodan, în Dubai.Cine locuiește acolo, după ce vedeta s-a mutat înapoi, în România

Citește și: Pepe, totul despre divorțul de Raluca Pastramă. Cum se înțeleg acum și ce spune despre o nouă relație:„Am învățat să…'/ EXCLUSIV

Citește și: Cum a cerut-o Cabral de nevastă pe Andreea Ibacka.Scena este din Romeo și Julieta, varianta bucureșteană!

Suma plătită de Anamaria Prodan pentru ca fiicele ei să studieze în străinătate

Atunci când vine vorba despre educația fetelor sale, Anamaria Prodan nu se uită la bani. Platește o sumă fabuloasă pentru ca fiicele sale să studieze la universități recunoscute din străinătate.

Pe lângă impresară de succes, Anamaria Prodan este o mamă devotată și face tot posibilul sa le fie bine copiilor săi. Motiv pentru care plătește cât este nevoie pentru ca fetele sale, care învață la universitați de renume, să aibă parte de o educație aleasă.

Astfel, pentru ca Rebecca, fata cea mare să studieze moda la New York, Milano, Paris și ultimul an la Abu Dhabi, Anamaria Prodan plătește 50.000 de euro. La rândul său, fata cea mica, Sarah, a primit o bursă la Universitatea Mississippi din Statele Unite, iar suma plătită de impresară ajunge la 23.000 de euro pe an.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton