Andreea Bănică a interzis accesul câinilor la hotelul ei și a stârnit furia clienților: „Vor simți că intră într-o cocină, nu...”

 Ifrim Georgiana
.

Andreea Bănică le răspunde clienților nemulțumiți de regulile hotelului ei. Celebra cântăreață și soțul ei dețin un hotel de 5 stele în Eforie Nord. Vara aceasta, au fost finalizate construcțiile, astfel încât unitatea de cazare și-a deschis porțile pentru turiști. Criticată pentru faptul că hotelul nu permite accesul animalelor de companie, artista a răbufnit public. Iată ce declarații a făcut aceasta!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE OCTOMBRIE, GRATIS, AICI!

În urmă cu doi ani, artista și Lucian Mitrea au decis să-și construiască un hotel de litoral. Construcțiile au fost finalizate vara aceasta, unitatea de cazare fiind situată în Eforie Nord. Clienții dispun atât de studiouri, cât și de apartamente cu două camere, iar investiția s-a ridicat la aproximativ 8 milioane de lei. Recent, Andreea Bănică a intrat într-o dispută cu „câteva doamne lezate', care au criticat-o pentru faptul că hotelul nu permite accesul cu animale de companie.

andreea-9-1andreea-9-1

Andreea Bănică le răspunde clienților nemulțumiți de regulile hotelului ei. Pe contul său de Instagram, cântăreața a oferit o explicație pentru faptul că unitatea de cazare nu este „pet friendly'. La rândul ei, aceasta deține un animalde companie, însă a găsit alte soluții pentru momentele când pleacă în concediu.

Citește și: „Oare de ce în alte țări oamenii pot fi civilizați? Ce nervi am!” Ce a pățit Andreea Bănică ziua, în parc, unde a ieșit cu fiul ei

Citește și: Ce probleme de sănătate are Andreea Bănică:„Credeam că nu mă dărâmă nimic'. Familia artistei a trecut prin aceleași simptome

Citește și: Simona Gherghe, după ce a făcut o glumă legată de greutatea unei concurente de la Mireasa:”Mi-am dat seama că se poate interpreta”

Citește și: Daniela Crudu își face casă nouă, după ce a câștigat bani frumoși din OnlyFans:„Are 4 camere, living jos, 3 camere sus și 3 băi'

Andreea Bănică a interzis accesul câinilor la hotelul ei și a stârnit furia clienților

Artista a explicat că a impus această regulă în hotelul ei pentru că își dorește ca turiștii să aibă parte de o experiență plăcută atunci când se cazează. Aceasta a vorbit și despre riscurile pe termen lung, susținând că nu-și dorește ca unitatea de cazare să devină o „cocină'.

„Pentru cele 2-3 doamne lezate de faptul că nu primim animale de companie în hotel, las aici explicața logică, cuvânt cu cuvânt, pe înțelesul «polițiștilor» din celebrele bancuri. Dacă un câine micționează în camera unui hotel, următorul câine își va marca și el teritoriul și tot așa se va crea un precedent. Automat, oamenii care vor veni la hotel vor simți că intră într-o cocină, nu într-un hotel de oameni civilizați, indiferent de cât s-ar curăța după animale', a explicat Andreea Bănică, pe InstaStory.

„Există hoteluri speciale'

Andreea Bănică i-a sfătuit pe cei care doresc să călătorească cu animalele de companie să apeleze la unitătăți de cazare care oferă o astfel de facilitate. La rândul ei, artista deține un câine, însă a renunțat să-l mai ia cu familia în concediu, având deja o vârstă înaintată.

„Există hoteluri speciale pentru cei care vor să își lase animalele în siguranță când pleacă în concedii la rude sau prieteni. De când îl am pe Noah, nu l-am mai luat pe Nino cu noi în concedii, l-am lăsat în grija mamei lui Lucian. În momentul de față, cățelul meu bătrânel (14 ani) face pipi unde apucă și știu exact ce vorbesc', a mai adăugat cântăreața.

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton